Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızsak da babel faydali olabilir,taraftara borclu bunu.insallah mucadeleden vazgeçmez

Bazı cesetler kadro dışı kalmadığı sürece gelecek seneyi kaybecedeğiz diyorum rangers maçından beri. Yani ben anlamıyorum bu hainlikleri görmüyor mu adam bu cesedler idmanda bizim göremediğimiz ne yapıyorlar da hiçbir şey olmamış gibi yine11 oynuyorlar
Onu da şöyle anlatayım. Hoca şmpiyon olmak istiyor.

O da farkında Kerem, Ali, Sekidika oynasa değerlenirler, tecrübe kazanırlar belki iyi futbol da oynarlar ama bunlar seni şampiyon yapamaz. Rotasyonda katkı alırsa Sinan gibi, öpüp başına koyar. Mesela niye Yasin yerine Sinan öncelikti geldkten sonra? Sinan sıkışan oyunu açabilecek adamdı.

Feghouli ise olur da form tutarsa sana maç kazandırır, şampiyon yapar. Bireysel öne çıkmalar olmadan şampiyon olamayacağını hoca da biliyor.

Ha bir taraftan belki sistem de oturtmak isteyebilit ama elde Hagi yok, Sneijder yok, Drogba yokki sırtını dayayasın.

son maçta ileri hızlı koşularını çalım denemelerini felan baya beğendim ben
inşallah daha geliştirir forvet alternatifi olarak felan da kullanırız
Babel ve ogulcan forvet konusunu rahatlatir.orda sikinti yokta,emre akbabayla beraber ilk 11e 2 isim koymaliyiz kanatlara,o sorun

O da farkında Kerem, Ali, Sekidika oynasa değerlenirler, tecrübe kazanırlar belki iyi futbol da oynarlar ama bunlar seni şampiyon yapamaz. Rotasyonda katkı alırsa Sinan gibi, öpüp başına koyar. Mesela niye Yasin yerine Sinan öncelikti geldkten sonra? Sinan sıkışan oyunu açabilecek adamdı.

Feghouli ise olur da form tutarsa sana maç kazandırır, şampiyon yapar. Bireysel öne çıkmalar olmadan şampiyon olamayacağını hoca da biliyor.

Ha bir taraftan belki sistem de oturtmak isteyebilit ama elde Hagi yok, Sneijder yok, Drogba yokki sırtını dayayasın.

Feg form tutarsa şampiyon yapar ona kabulum ama abi bu adam önceki sezonlarda formsuzdu fit değildi fln ama ben maç sattığını hatırlamıyorum kolay kolay. Ts maçı bu kasımpaşa maçı adam alenen maç satıyor yav daha ne olsun. Muhtemelen kankasına git dediğimiz için ikisi birlikte ebemize atlamaya yemin etmişler. Yani sen bu mentalitede olan adamları nasıl kazanacaksın tekrardan. Ben şampiyonluktan vazgeçer gelecek sene için oyuncu parlatmaya çalışırdım. Diğer yolla da şampiyonluk kesin değil çünkü.

Omer bayram delisi eskisi gibi haddini bilerek oynarsa yine asist yagmuruna tutulur,hoca uyarmali

Babel ve ogulcan forvet konusunu rahatlatir.orda sikinti yokta,emre akbabayla beraber ilk 11e 2 isim koymaliyiz kanatlara,o sorun
Oğulcan hazırlık maçlarından birinde etkisiz gibiydi ama sonra izlemedik zaten bilmiyorum nasıl olur
Akbaba desen sakatlıktan yüzü gülmedi umarım çabucak döner
Kanatlara sekidika ali yavuz ve kerem ilk tercih olmalı bu aralar tabi bir de emre

Polyanna Kitabını Satın Al - Nobel Kitap

Oğulcan hazırlık maçlarından birinde etkisiz gibiydi ama sonra izlemedik zaten bilmiyorum nasıl olur
Akbaba desen sakatlıktan yüzü gülmedi umarım çabucak döner
Kanatlara sekidika ali yavuz ve kerem ilk tercih olmalı bu aralar tabi bir de emre

Hatayspor maçı. Fazla süre almamıştı ama yine yeteneklerinin ne kadar kısıtlı olduğunu görebilmiştik. Oğulcan boş transfer malesef umut beslemeye gerek yok.

Abi bu belhanda ile feghouli hocayla tasak geciyo,adami delirtiyolar.belhanda 2 iyi oynayıp adamin aklini celiyo,feghouli bi macta bakiyorum 50 metre uuzn top atiyo ters kanada,kasimpsa macinda hoca uyarinca 2 kez mudahale etti savunmada topa.fatih hoca bunlara guvenip guvenip aldatilyo.bu problemi tamamen çözmeli artik.yarin alanya macinda bu iki manyak iyi oynayip,maci da kazandırabilirr,bu şizofrenik bi durum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt