- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.904
- 5.488
Evet mac icinde faydali aslinda hucumdaher girdigi maçta asist yapıyordu ilk maç emre kılınç haraketle vurdu (gaziaantep maçı ) diğer maçlardada var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet mac icinde faydali aslinda hucumdaher girdigi maçta asist yapıyordu ilk maç emre kılınç haraketle vurdu (gaziaantep maçı ) diğer maçlardada var
Hiç degilse güldürüyordu
Babel,feguli,falcaoimkanın olsa hangi isimleri kadro dışı bırakırdın
Onu da şöyle anlatayım. Hoca şmpiyon olmak istiyor.Bazı cesetler kadro dışı kalmadığı sürece gelecek seneyi kaybecedeğiz diyorum rangers maçından beri. Yani ben anlamıyorum bu hainlikleri görmüyor mu adam bu cesedler idmanda bizim göremediğimiz ne yapıyorlar da hiçbir şey olmamış gibi yine11 oynuyorlar
canı isteyince oynuyor gibiKızsak da babel faydali olabilir,taraftara borclu bunu.insallah mucadeleden vazgeçmez
fener ve kasimpasa macinda sonradan oyuna girip.etkili oldu.rotasyonda her zaman is yapar zatencanı isteyince oynuyor gibi
son maçta ileri hızlı koşularını çalım denemelerini felan baya beğendim benfener ve kasimpasa macinda sonradan oyuna girip.etkili oldu.rotasyonda her zaman is yapar zaten
Yahu sozlesmesi bitiyor, artik hic sallamaz. 2 mac kosunca da pili bittibu sene iyi işler yapıyor istenen seviyede olmasada yerine adam olsa yazardım.
Babel ve ogulcan forvet konusunu rahatlatir.orda sikinti yokta,emre akbabayla beraber ilk 11e 2 isim koymaliyiz kanatlara,o sorunson maçta ileri hızlı koşularını çalım denemelerini felan baya beğendim ben
inşallah daha geliştirir forvet alternatifi olarak felan da kullanırız
Onu da şöyle anlatayım. Hoca şmpiyon olmak istiyor.
O da farkında Kerem, Ali, Sekidika oynasa değerlenirler, tecrübe kazanırlar belki iyi futbol da oynarlar ama bunlar seni şampiyon yapamaz. Rotasyonda katkı alırsa Sinan gibi, öpüp başına koyar. Mesela niye Yasin yerine Sinan öncelikti geldkten sonra? Sinan sıkışan oyunu açabilecek adamdı.
Feghouli ise olur da form tutarsa sana maç kazandırır, şampiyon yapar. Bireysel öne çıkmalar olmadan şampiyon olamayacağını hoca da biliyor.
Ha bir taraftan belki sistem de oturtmak isteyebilit ama elde Hagi yok, Sneijder yok, Drogba yokki sırtını dayayasın.
Ya az buçuk biliyoruz bu futboluBen bunu alindigi gun dedim @Tuna Köse abi de ortsaha oynamalı dedi amaa gulduler forumdkailer
Oğulcan hazırlık maçlarından birinde etkisiz gibiydi ama sonra izlemedik zaten bilmiyorum nasıl olurBabel ve ogulcan forvet konusunu rahatlatir.orda sikinti yokta,emre akbabayla beraber ilk 11e 2 isim koymaliyiz kanatlara,o sorun
Babel ve ogulcan forvet konusunu rahatlatir.orda sikinti yokta,emre akbabayla beraber ilk 11e 2 isim koymaliyiz kanatlara,o sorun
Oğulcan hazırlık maçlarından birinde etkisiz gibiydi ama sonra izlemedik zaten bilmiyorum nasıl olur
Akbaba desen sakatlıktan yüzü gülmedi umarım çabucak döner
Kanatlara sekidika ali yavuz ve kerem ilk tercih olmalı bu aralar tabi bir de emre
Abi bu belhanda ile feghouli hocayla tasak geciyo,adami delirtiyolar.belhanda 2 iyi oynayıp adamin aklini celiyo,feghouli bi macta bakiyorum 50 metre uuzn top atiyo ters kanada,kasimpsa macinda hoca uyarinca 2 kez mudahale etti savunmada topa.fatih hoca bunlara guvenip guvenip aldatilyo.bu problemi tamamen çözmeli artik.yarin alanya macinda bu iki manyak iyi oynayip,maci da kazandırabilirr,bu şizofrenik bi durum.Onu da şöyle anlatayım. Hoca şmpiyon olmak istiyor.
O da farkında Kerem, Ali, Sekidika oynasa değerlenirler, tecrübe kazanırlar belki iyi futbol da oynarlar ama bunlar seni şampiyon yapamaz. Rotasyonda katkı alırsa Sinan gibi, öpüp başına koyar. Mesela niye Yasin yerine Sinan öncelikti geldkten sonra? Sinan sıkışan oyunu açabilecek adamdı.
Feghouli ise olur da form tutarsa sana maç kazandırır, şampiyon yapar. Bireysel öne çıkmalar olmadan şampiyon olamayacağını hoca da biliyor.
Ha bir taraftan belki sistem de oturtmak isteyebilit ama elde Hagi yok, Sneijder yok, Drogba yokki sırtını dayayasın.