Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işte bütün taraftar orta saha diye yırtındı, ne hoca ne yönetim bastırmadı ve ilk günden taylan ile etebo sakat. Artık albayrak ve yusuf efendi oynarlar. Çapsizlar ordusu

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

farz edelim 10 numara arda, ardadan kanat olmayacagı o fizikle belli, adam her türlü sahada olacak beynini ve ayaklarını olabildiğince kullanacağız nerede kullanacaksın baska ardayı? ha o fizikle nası oynicak ortada dersen diğer ikili o kadar sakat değil
kanatta bitik adamlar var faslının kanat oynadıgı maçları izlememiş gibisin hiç, her türlü fegden ve babelden daha iyi kenarda
saat 22:45 kimi alacaksın artık? kimi koymayı düşünüyosun 11e?
Paf takıma git gözü kapalı bir 10 numara ve kanat getir koy yine de arsa ve feg'den daha iyi olur.

Ayrıca ben sana dedim ki; bu kadro şampiyon olamaz.
Arda'yi nerde oynayacak diye bir soru sormadım.

Arda'yi kim aldırdiysa o düşünsün nerde oynagancagini
Artık düğünlere mi götürür oynatır, yoksa 10 numara oynatıp takımın içine mi eder bilemem.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Yusuf Günay: "Galatasaray bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Florya'da yeni bir yapılandırmamız mevcut. İdari ve sportif yapılandırma konusunda bazı kararlar aldık. Bunları uygulamaya koyacağız. Hocamız zaten Türk futbolunun 1 numarası."

Yusuf Günay: "Galatasaray bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Florya'da yeni bir yapılandırmamız mevcut. İdari ve sportif yapılandırma konusunda bazı kararlar aldık. Bunları uygulamaya koyacağız. Hocamız zaten Türk futbolunun 1 numarası."

insanin küfür edesi geliyor böyle kisilere.

ya adam gibi de. ugrastik ve beceremedik ama masal anlatma. yapilanmaya giden takim gencleri kiraya gönderip yaslilari elde tutmaz.

aceba inanan varmidir bunun söylediklerine

Büyük baskan ünal aysal, dibe vurmus bir gsyi real ve celsi gibi takimlara karsi kafa tutabilecek bir seviyeye getirmisti.
Simdi ise hayduk spiltlerden bile korkar olduk.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

büyük başkanımızla en son anderlechtin kafasını tutuyorduk gerçi onu da unutmayalım. şimdi de klüp brüjünkini tutuyoruz pek bir ilerleme yahut gerileme olmamış gibi

Büyük baskan ünal aysal, dibe vurmus bir gsyi real ve celsi gibi takimlara karsi kafa tutabilecek bir seviyeye getirmisti.
Simdi ise hayduk spiltlerden bile korkar olduk.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Büyük başkan üst üste 3 yıl direkt ŞL oynayıp 4. senede men aldırabilen bir ekonomi dizayn etmişti. Bunu başarabilmek bir daha kimseye nasip olmaz.

Abdurrahim bütün oyuncularımıza teklifler var demişti buda tam tersini söylüyor. Sonuç olarak Aponun yalancı olduğu ortaya çıktı. Peki Ocak ayında kime teklif gelecek sayın yönetim onuda açıklayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt