- 2 Temmuz 2011
- 138.027
- 58.875
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor taraftarı.
sistem zaten yok 3 senedir lolza
İnanan taraftarlar da var amaKimin aldığı oyuncuları satarak kar ettiniz diye sorarlar adama. Dursun’un aldıklarından hatta Ünal Aysal’ın aldıklarından para kazandılar. Gören de geldiklerinde yaptıkları plan program neticesinde yapılan transferlerle kar ettiler zanneder. Satıp satıp çöplere ve kiralık topçulara dağıttılar parayı. Taraftarı salak yerine koyuyorlar, deliriyorum.
Bu ülkede ne yalan söylersen söyle inanacak o kadar büyük bir kitle var ki. Şaşırmıyorum ben artık.İnanan taraftarlar da var ama
müthiş yorum abi,ama forumda inanılamz sayıda skor taraftarı oldugundan,dünü cabuk unututukları gibi,elalemin çeri çöpü de tanrı gibi görünüyo gözlerine.sarachhi dönünce yine eski oyun sekli orataya cıkacaktır,ve bu sefer ileriye oynayan ,pas atacak adam arayan bi etebo da var.sarachi sürekli sorumluluk almak istedigi için bu + etken.sarachinin kosu yoluna pas atacak taylan ve etebo....dun de söyledim,kimse tınlamadı.pandemiden sonraki maclarda emre akbaba ve sarachhi zaman zaman cok iyi anlaştı.emre ilk 11e yerleşirse,sarachi ile hucumda verdiği katkıyı konusacaklar.bunların hepsi olacak.sadece iyi gözlemlemek lazım zamanında.hepsı bu.3 senedir sistem var, oynatılamayan bir sistem. Geçen sezonun 9 haftasında her pozisyon sistemi kaldırabilecek adamlarla donatılınca oynanan su gibi futbol var, tüm eksikliklere rağmen bu sene Saracchi'yi kaybedene kadar da. 3 hafta önce oynadığımız oyunu oynayamamızın tek nedeni takımın kafa olarak 10 numara gibi düşünen ve ona göre performans verebilen tek adamını kaybetmemiz. Ki bence regista, sağ bek ve hatta sprinter kanatta eksik olmamıza rağmen yapıyorduk bunu. Saracchi döndükten sonra ve bir daha sakatlanana kadar da yine ülkenin üstüne top oynamaya devam ederiz. Saracchi'nin arkasına Novak kadar oyuncu ekleyemeyen, altyapısından Rıdvan kadar oyuncu çıkartamayan takımın bir oyuncu kaybıyla oyun kalitesinde bu denli büyük fark yaşaması şaşırtıcı değil.