Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabancı henüz gelmez gibi Pegasus ta yapacak çok isim var ama ileride istiyorum diyordu
Nefin başkanı gelebilir çok fanatik o adam
Birde Krasnodar in 2.baskani hasta cimcomblu bir adam vardı o da heveslisi
Bizde fenere gire zengin sayımız daha fazla ama işte kulüpten soğuklar uzaklar
Krasnodar'lı otantik entellektuel müteahhitler kralı kelin başkanımız olmasını çok isterdim

Eski fatih terimi bilenler için şu an ki kişi kesinlikle fatih terim değil hocanın ovundugum hiçbir özelliği yok yaslilikmi nedir bilmiyorum ama hocanın şampiyonlukla emekli olmasını çok istiyorum.

bence bir kaç yıldır ciddi mobbinge uğruyor ve bu onu çok yordu. ben yorgun bir fatih hoca görüyorum

Fatih hoca gerçekten eskisi gibi değil bence bırakmak istiyo ama işte işin içinde kaçtı gitti demeleri var rakip taraftarların onu kendine konduramıyor heyecan felan kalmadı artık kendisinde bu saha kenarındada belli oluyo basın toplantılarındada

Fatih hoca gerçekten eskisi gibi değil bence bırakmak istiyo ama işte işin içinde kaçtı gitti demeleri var rakip taraftarların onu kendine konduramıyor heyecan felan kalmadı artık kendisinde bu saha kenarındada belli oluyo basın toplantılarındada
Kesinlikle. Sezon sonu şampiyon olsa bile bırakır.

Bu yönetici ve başkanı fener medyası ve fenerli yakın dostları belli ki iyi trollemis..
Ciddi ciddi ligin en iyi kadrosu bizde diyorlar hala..
Yav kardeşim geçen sezondan en önemli 3 adamın seri lemina onyekuru gitmiş yerlerini adam almamışsın...Onlar varken bile 6.olmuşsun nasıl en iyi kadro oluyorsun..

Ciddi ciddi inandirmislar bunları..

saf rolü oynuyorlar..

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER

ovjzw9jn.jpg

ali yavuz gitmedi mi?

Degisim zamani geldi de geciyor. Bu oyunculara teklif gelmiyorsa oynatmayin, zaten oynadiklarinda bir boka yaramiyorlar. Ocakta sutlayin, olmadi sezon sonu, oynamayan oyuncu kalmak istemez. Takim zaten tecrubeli oyuncular ile dolu, yanlarinda bir kac genc oynatmaliyiz, Bartug, Ali Yavuz, Kerem, Sekidika, Ozornwafor, Emin, sezon sonuna kadar gencler sure alsin bak bakalim nasil teklifler geliyor. Donk, Omer, Falcao, Feghouli, Belhanda, Babel, Sener, hepsi zaman kaybi. Gecen sezon gorduk, Fener macinda gorduk, Rangers macinda gorduk, Kasimpasa macinda gorduk, degisim olmazsa Alanya ve diger maclarda bunun boyle gitmeyecegini gormeye devam gorecegiz.

Ali Yavuz gitmedi mi?

Bu sene şu durumda bile transfer yapamadılar asıl sıkıntı seneye tff bize limit koyunca kimseyi alamayacaz. Ben öbür işlere giremem diyor o zaman yandık biz seneye ptt lig dışında kimseyi alamayacaz. Durumumuz vahim bjk den beter duruma düşebiliriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda taraftarın beklentisi minimumda.
Kişisel egoları ve 25 sene öncesinin demode futbol anlayışını bir süre rafa kaldırarak genç futbolculara üst üste maçlar kaybetsek bile şans verilmesi lazım.

Emin
Ali Yavuz
Sekidika
Kerem

Bu 4'lüyü rotasyonun içinde aktif kullanmalıyız.

Ali Yavuz gitmedi mi?

Yusuf Günay: "Galatasaray bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Florya'da yeni bir yapılandırmamız mevcut. İdari ve sportif yapılandırma konusunda bazı kararlar aldık. Bunları uygulamaya koyacağız. Hocamız zaten Türk futbolunun 1 numarası."

gerek yok isitifa edin yeterli

Degisim zamani geldi de geciyor. Bu oyunculara teklif gelmiyorsa oynatmayin, zaten oynadiklarinda bir boka yaramiyorlar. Ocakta sutlayin, olmadi sezon sonu, oynamayan oyuncu kalmak istemez. Takim zaten tecrubeli oyuncular ile dolu, yanlarinda bir kac genc oynatmaliyiz, Bartug, Ali Yavuz, Kerem, Sekidika, Ozornwafor, Emin, sezon sonuna kadar gencler sure alsin bak bakalim nasil teklifler geliyor. Donk, Omer, Falcao, Feghouli, Belhanda, Babel, Sener, hepsi zaman kaybi. Gecen sezon gorduk, Fener macinda gorduk, Rangers macinda gorduk, Kasimpasa macinda gorduk, degisim olmazsa Alanya ve diger maclarda bunun boyle gitmeyecegini gormeye devam gorecegiz.

Yaristan ne kadar erken koparsak gelecek yili kurtarma ihtimaliz o kadar artar. Yoksa hoca bu veteranlarla sonuna kadar zorlayacak sampiyon da olamayacagiz olan genclere olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt