Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminde defalarca Dinamo Bükreş'den teklif alan ve Galatasaray'dan haber bekliyorum cevabını veren 23 yaşındaki İspanyol orta saha Aleix Garcia, son güne kadar Galatasaray'ı bekledi. Yönetimden haber alamayan genç orta saha, transferin son gününde bedelsiz şekilde Romanya ekibi Dinamo Bükreş'e transfer oldu.

bunlar beceriksizlikle açıklanabilecek durumlar değil..

kanatlarda farkli oyuncular denemek gerekiyor, gerekirse farkli mevkilerde oynayan oyuncular. ilk tercihim keremle ali yavuzun orada denetilmesi, ancak onlar orada efektik olmazlar ise saracchi/kilinc/etebo/jesse gibileri denemek gerekir

deneyip de puan kaybetmek, feghouli denen mobbing fetiscisinin her mac orada oynayip bi b.k yapmasindan daha iyidir

Işte bütün taraftar orta saha diye yırtındı, ne hoca ne yönetim bastırmadı ve ilk günden taylan ile etebo sakat. Artık albayrak ve yusuf efendi oynarlar. Çapsizlar ordusu

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

terim genç oyuncuları da yolladı sanki kadro yeterliymiş gibi

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER

ovjzw9jn.jpg
Çok merak ediyorum şu fotoğraftaki 11 çıksa ne kaybederiz ki ? Feghouli/Arda/Belhanda/Babel'den kurtulsak kötü mü olur ?

Ulan Sekidika biraz kafanı çalıştır hiç mi menajerin falan yok biri bişey de mi demiyor sana oğlum biraz kassan ilk 11'in bankosu olacaksın diye. İnanılmaz bir durum ya. Aynı sözlerim alt yapıdakiler içinde geçerli. Altın tepside önlerine geliyor şuanda oynama fırsatı değerlendiremeyen malın önde gidenidir

hoca feguliye kıyamaz

Harbi bu Adana ile Urfa'ya neden bu kadar futbolcu kiraladık ki
Arkadaşlar bir arada kalsın , uyumları bozulmasın vs. felan diye mi acaba

Ali Yavuz, gitmedi mi?
fenerbahce aldi renkdasim.fbnin 3.ilk 11inde sans bulacakmış ama fb kadrosundaki cogu oyuncudan yetenekli,o ayri.hazir olunca birinci ilk 11 e de girer,her mac 10 oyuncu değişikligi var nasil olsa,herkes gibi o da sans bulur

@Can Karabacak @Hakan Duz

gallardo simeone tarzı mı bielsa tarzı mı
abi bielsa gibi taktik manyağı değil de 1 taktiğe bağlı değil. genelde 4132 oynatıyo arada 3lü defans da çıkıyo maça göre.
ama oyun mantığı ileriki ikili ile presi başlatıp geridekilerle rakip sahaya yığılmak. koşan, dikine hücum eden takım. simeone gibi savunma anlayısı yok zaten dedigin iki isim de uç isimler
terimin 90-00 oyunun modernize hali gibi :p :D

arda kewell lincoln baros. kadroya bak be :D bir de simdiki kaplumbağalara bak.

Arda hatırladığımdan hızlıymış bu arada.

abi bielsa gibi taktik manyağı değil de 1 taktiğe bağlı değil. genelde 4132 oynatıyo arada 3lü defans da çıkıyo maça göre.
ama oyun mantığı ileriki ikili ile presi başlatıp geridekilerle rakip sahaya yığılmak. koşan, dikine hücum eden takım. simeone gibi savunma anlayısı yok zaten dedigin iki isim de uç isimler
terimin 90-00 oyunun modernize hali gibi :p :D

güzel denk gelirsem izleyeyim

güzel denk gelirsem izleyeyim
buraya beklerim, maçları yazıyorum ben de izliyorum

buraya beklerim, maçları yazıyorum ben de izliyorum

normalde bunların ligleri hiç hoşuma gitmiyor

brezilya bile eski kıvamında değil sanki lig olarak

önümüzde 7-8 ay var hoca izlemek için bazı isimlere odaklanalım sonra yeni yönetime baskı yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt