Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izledim reis biliyorum bazen çok sönük kalıyor bazen etkili oluyor. yaşı ve potansiyeli sebebi ile ekibimizde görmek isterim lakin tek basına kulübün seyrini değiştirmesini beklemek hata olur![]()
Nicolás de la Cruz - Oyuncu profili 2024
Nicolás de la Cruz, 27, Uruguay ➤ Clube de Regatas do Flamengo, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 1 Haz 1997, Montevideo, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
River’de oynuyor, ofansif orta saha, sozlesmesi sezon sonu bitiyor nasil oyuncu reis izledin mi Belhanda yerine nasil olur @Can Karabacak
Tek başına kulübün seyrini değiştirecek adam alamayız 1 daha.izledim reis biliyorum bazen çok sönük kalıyor bazen etkili oluyor. yaşı ve potansiyeli sebebi ile ekibimizde görmek isterim lakin tek basına kulübün seyrini değiştirmesini beklemek hata olur
evet abi ancak taraftarlarımızı bilirsin gelen oyuncudan onu beklerler genelde o yüzden onu da belirtmeden geçmiyorum.Tek başına kulübün seyrini değiştirecek adam alamayız 1 daha.
Boşa beklemesinler ya da genç topçu gelince bu kim diye ağlanmasın bundan sonra. Geçti o devirler.evet abi ancak taraftarlarımızı bilirsin gelen oyuncudan onu beklerler genelde o yüzden onu da belirtmeden geçmiyorum.
![]()
Nicolás de la Cruz - Oyuncu profili 2024
Nicolás de la Cruz, 27, Uruguay ➤ Clube de Regatas do Flamengo, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 16.00 mil. € ➤ * 1 Haz 1997, Montevideo, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
River’de oynuyor, ofansif orta saha, sozlesmesi sezon sonu bitiyor nasil oyuncu reis izledin mi Belhanda yerine nasil olur @Can Karabacak
aynen öyle. mesela abi moder için de böyle yazdım, o gelse 2 haftaya buna niye para harcandı falan diyeceklerdi 4-5e alsak mesela.Boşa beklemesinler ya da genç topçu gelince bu kim diye ağlanmasın bundan sonra. Geçti o devirler.
@Can Karabacak @Emre Bari
Muslera
Omar - Bruma - Luiz Abraham - Plattenhardt
Joey Veerman - Denis Suarez
Jordan Ibe - Arrascaeta - Samuel Kalu
Ricardo Marquez
Valla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.aynen öyle. mesela abi moder için de böyle yazdım, o gelse 2 haftaya buna niye para harcandı falan diyeceklerdi 4-5e alsak mesela.
bizim sistem/yapı eksikliğini gidermemiz lazım bi şekilde. bunu da futbol aklı olan adamları yönetime ve teknik ekibe getirmekten baska bi şekilde halledemeyiz. fatih hocayla falan olacak şey değil bu yapıyı kurmak. bi benfica gibi olalım demiyorum ama (imkansız) kendi çapımıza göre oluşturmalıyız yoksa çok böyle transfer dönemi geçiririz.
Valla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.
Yeterki fazla maaş ödemeyelim bundan sonra.
Sezonun 4 kilit topcusu var
1- diagne
2- omer
3- taylan
4- etebo
Üstad iyi hoş da 3 maç kötü olunca takım , taraftar ağlıyor o nasıl olacakValla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.
Sabaha kadar ağlasınlar, bu zihniyetle başarı gelmez.Üstad iyi hoş da 3 maç kötü olunca takım , taraftar ağlıyor o nasıl olacak
aynen öyle. mesela abi moder için de böyle yazdım, o gelse 2 haftaya buna niye para harcandı falan diyeceklerdi 4-5e alsak mesela.
bizim sistem/yapı eksikliğini gidermemiz lazım bi şekilde. bunu da futbol aklı olan adamları yönetime ve teknik ekibe getirmekten baska bi şekilde halledemeyiz. fatih hocayla falan olacak şey değil bu yapıyı kurmak. bi benfica gibi olalım demiyorum ama (imkansız) kendi çapımıza göre oluşturmalıyız yoksa çok böyle transfer dönemi geçiririz.
Valla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.
Sabaha kadar ağlasınlar, bu zihniyetle başarı gelmez.
Getireceksin Hollanda'dan scout ,altyapı direktörü ,altyapı taktisyeni ve pozisyon antrenörü sonra arkana yaslanacaksin. Bizim altyapidaki hocaların taktik bilgisi 0Sabaha kadar ağlasınlar, bu zihniyetle başarı gelmez.