Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Getireceksin Hollanda'dan scout ,altyapı direktörü ,altyapı taktisyeni ve pozisyon antrenörü sonra arkana yaslanacaksin. Bizim altyapidaki hocaların taktik bilgisi 0

getirmesine getirirsinde, onlarin meyveleri 10-20 sene sonra gelir, bizde o sabir varmi?

Gelecek adami su iklimde basarili olmasi imkansiz.

valla kızın kızmayın ama şöyle 2000den beri bakınca lucescu ve belki gerets hariç kulübe bi yapı kimlik kazandıracaksa bu kazandırırdı.
portekizli teknik adamları bu konuda beğeniyorum. mesela rui vitoria jorge jesus sonrası geldi o laneti kırdı sistemini de kurdu 2 lig aldı gerçi avrupada 0 çektiler ama kaç kere basına gelebilirdi ki benficanın. braga'da abel vardı daha bikaç sene önce top oynuyodu o da takıma iyi oyun oynattı 3. falan oldu ki orada malum porto benfica var. portoya conceicao geldi hemen 442ye geçti halen de öyle devam ediyolar %90.
evet alt yapıları var para harcayabiliyolar belki ama aldıkları oyuncular sisteme uygun oldugu için ucuza aldıklarından bile suyunu cıkarana kadar verim alıyolar.

Yahu daha yabanci yerli zirt pirt degisirken ne sistemi?

Fatih Terim gibi alfa bir karakter başkan olmadığı müddetçe herkes başarısız olur. Hükümetin bu ülkenin kulüplerine yaptığı maddi katkı ve destek gözden kaçırılamaz ama bunun karşılığını yalakalıp-tamahkarlık olarak gösteren bir yönetimin de büyük bir maddi rahatlığı yoksa başarılı ve bağımsız olamayacağı aşikar. Ali Koç mesela yöneticilik vasıflarının %40'ına sahip olsa Fener hakikaten ülkenin en rahat yönetilecek kulübü olurdu. Ya da Göksel gibi kendinizi tamamen iktidarın kucağına bırakıp taraftarsız şekilde sonuç vermesini bekleyeceksiniz. Bizim için önemli olan başkandan ziyade altındaki liste. Mustafa Cengiz'e karşı benim tepkim kendi başkanlık performansından da ziyade altındaki listeye karşı olan etkisizliği ve müdahelesizliği. Abdürrahim'i her zaman alışık olduğu Florya işlerine verip transferin başına birini getirse bambaşka transfer sezonları geçirebilirdik. Tabii normal Galatasaray başkanı amatör şubelere de kan getirirdi ama o konuda yetersiz bir adam olduğu ilk günden beri aşikar zaten. Bizim teknik direktörden önce yönetim kademesinde yükselmemiz, sınıf atlamamız lazım. Başkanı tarafından yılda 1 adı anılırken teknik direktörü tarafından her hafta kapalı sözlerle madara eden yöneticilerle bu kulüp refaha çıkamaz.

3 hafta once ne kadar kotu bi asist yapmis falcao,bi de kral falan dendi.ne salaklik

Mesela Cibona Zagreb hocasi ve ekibi olabilir. Oradan iyi gencleri de getirebilir. Mutlaka U15'den ust kademeye kadar listesi vardir

trabzonu bu aralar destekleme nedenim artık yabancı bir taktisyenin tutması ve takımların o yoldan gitmesi. Bir kulübün artık bu imzayı atması gerekiyor.

Aurelio Buta
Luis Abram
Adama Diakhaby
Marcos Paulo

Sozlesmeleri sezon sonu bitiyor. Is bilen yonetici olsa ocakta on protokol imzalayip sezon sonu bonservis odemeden takima kazandirir ama sonra Apo aklima geliyor.

1602019522294.webp

2013'ten beri bekliyorum desem yeridir. Sen emekli olmadan ya da ölmeden önce umarım gerçekleşir hocam :D

Adam aykırı, deli. Gittiği kulüpte ya yönetimle çatıştı ya da sabredilmedi. Bir de ben Bielsa'yı elit bir kulüpte hatırlamıyorum genel olarak orta seviye takımlara gidip bir sistem getirmeye çalıştı hep.
ben pl hocalarını pek sevmiyorum, bana hep oturmuş takıma konuyorlar gibi geliyor.Bielsa leeds ile yaptıkları başka tabi

ben pl hocalarını pek sevmiyorum, bana hep oturmuş takıma konuyorlar gibi geliyor.Bielsa leeds ile yaptıkları başka tabi
Lille'de de hemen hemen aynı sistemi oturtmaya çalıştı, gençleri topladı takıma. Form tutana kadar bir süre baya kötü sonuç aldı takım dolayısıyla ayrıldı tabi. Ama onun aldırdığı gençler sayesinde Lille köşeyi döndü diyebiliriz.
Bielsa PL hocası diyemem dediğin gibi bazı hocalar baya oturmuş takıma konuyorlar ya da para içinde yüzdükleri için transfer zorluğu denen şeyi yaşamıyorlar ama bu adam baya farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt