Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Protesto için yürüyemiyoruz Fatih hocaya destek için mi yürüsek bir şeyler yapmalı motive olmalı takım en çok en çok hocamın ihtiyacı var hemde özledik.

River’de oynuyor, ofansif orta saha, sozlesmesi sezon sonu bitiyor nasil oyuncu reis izledin mi Belhanda yerine nasil olur @Can Karabacak
izledim reis biliyorum bazen çok sönük kalıyor bazen etkili oluyor. yaşı ve potansiyeli sebebi ile ekibimizde görmek isterim lakin tek basına kulübün seyrini değiştirmesini beklemek hata olur

Marcao ve Luyindama satis

bu paralarla komple yeni kadro kurmamiz lazim.

izledim reis biliyorum bazen çok sönük kalıyor bazen etkili oluyor. yaşı ve potansiyeli sebebi ile ekibimizde görmek isterim lakin tek basına kulübün seyrini değiştirmesini beklemek hata olur
Tek başına kulübün seyrini değiştirecek adam alamayız 1 daha.

Screenshot_20201006-235823_Chrome.jpg
aralik 2011'de feneri 3-1 yendiğimiz macin yedek kulubesi.cok yeterli di mi arkadaşlar?sezon boyunca 40 mac oynamışız 12-13 kişiyle. Sonra aslantepede fenerbahce sampiyon oldu hatirlarsaniz.Fatih hoca bu sezon kume düşürür takimi kesin

evet abi ancak taraftarlarımızı bilirsin gelen oyuncudan onu beklerler genelde o yüzden onu da belirtmeden geçmiyorum.
Boşa beklemesinler ya da genç topçu gelince bu kim diye ağlanmasın bundan sonra. Geçti o devirler.

River’de oynuyor, ofansif orta saha, sozlesmesi sezon sonu bitiyor nasil oyuncu reis izledin mi Belhanda yerine nasil olur @Can Karabacak

Bildiğim bir topçu muhtemelen 15 den aşağı zor bırakırlar . Tabi şuan ki hali için söylüyorum. Üst düzey performans gösterirse uçar fiyatı daha da.

Boşa beklemesinler ya da genç topçu gelince bu kim diye ağlanmasın bundan sonra. Geçti o devirler.
aynen öyle. mesela abi moder için de böyle yazdım, o gelse 2 haftaya buna niye para harcandı falan diyeceklerdi 4-5e alsak mesela.
bizim sistem/yapı eksikliğini gidermemiz lazım bi şekilde. bunu da futbol aklı olan adamları yönetime ve teknik ekibe getirmekten baska bi şekilde halledemeyiz. fatih hocayla falan olacak şey değil bu yapıyı kurmak. bi benfica gibi olalım demiyorum ama (imkansız) kendi çapımıza göre oluşturmalıyız yoksa çok böyle transfer dönemi geçiririz.

aynen öyle. mesela abi moder için de böyle yazdım, o gelse 2 haftaya buna niye para harcandı falan diyeceklerdi 4-5e alsak mesela.
bizim sistem/yapı eksikliğini gidermemiz lazım bi şekilde. bunu da futbol aklı olan adamları yönetime ve teknik ekibe getirmekten baska bi şekilde halledemeyiz. fatih hocayla falan olacak şey değil bu yapıyı kurmak. bi benfica gibi olalım demiyorum ama (imkansız) kendi çapımıza göre oluşturmalıyız yoksa çok böyle transfer dönemi geçiririz.
Valla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.

Yeterki fazla maaş ödemeyelim bundan sonra.

Valla doğru hoca kim onu bulmak zor, o kadar futbol takip ederiz şu gelse olur diyemiyorum. Moder gibi adamlardan bir kaç tane alırsan iş yapar, tek başına fark yaratmaz ama zarar ettirmez. Ha 6 verilirdi belki de şu ortamda o bile fazla.

Eger mumkunse, Alabilcemiz bir yabanci hoca kime isterdin?

Üstad iyi hoş da 3 maç kötü olunca takım , taraftar ağlıyor o nasıl olacak

Gelecek adami su iklimde basarili olmasi imkansiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt