Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca feghouliyi oynatiyo.cunku,takimdaki en yetenekli adam.sadece biraz istekli olmasi yetiyo şampiyonluk icin. 3.6 milyon alan adami kolay kolay yedek bırakamıyor ama bi care bulmasi lazim artik.bu feghouli ilk 11 cikmayi haketmiyor ve cikmamali da

Tekrar soyluyorum. Galatasaray yönetimi bitecek stad ve göğüs isim hakki icin redbull firmasının kapısını aşındırıp. Modern tesis ve altyapı yönetimine karşılık 10 yıllık bir anlaşma yapmalı.
Mevcut zihnin yapısı ile bu kulüp stadyum çatısı için alacağı max para 2 milyon euro. Hayvani bir gelir kaybi yaşayacağı en azından tesise karsilik verirsin kazanan sen olursun.

Son düzenleme:
Valla baskan ve yonetim degissin ,2015teki gibi kupalari alip bu sefer dogru yapilanma yasayalım.tek istedigim bu

------------------------Fatih----------------------

-------Luyindiema-----Donk------Marcao-----

Omar------Etebo------Taylan----Emre K.----- Saracchi----

--------------------Babel----------------

--------------------------- Falcao-------------

2 statik adam ile olmuyor maalesef.

Babel'in hava topu , top kontrolü ve oyun görüşü Diagne'den daha iyi.

Omar yada saracchi yorulduğu yada sakatlandığı anda 3-5-2' den vazgeçmek gerekiyor.

Onların yerini dolduracak adam yok bence.
ben olsam donk yerine ozorn koyar donlu yedek olarak düşünürdüm. Orta saha ve defans tan ayni anda iki kişi sakstlsns falcao on libero oynayacak

omar 3-5-2de sağ stoper olmalı bence

sağ taraftada linnes veya o tarz biri oynamalı

ortasahayı da belhanda etebo şeklinde yapabiliriz veya taylan

solda saracci forvet arkası emre önünde de falcao babel
linnes orta üçlüden biri yapılabilir ortadan dikine giden ve sürekli gitgel yapan oyuncu yok bizde

ko.ç'un paralı kalemleri iş başında

Yönetim ve hoca yüzünden Ahmed Arif Kesen'e bağladım iyice. Yemin ederim hayat enerjimin tamamını emcüklediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt