Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son seneleri şu an gitmelerinin hiçbir anlamı yok
boş bir kaos olur
bize dolu kaos lazım

değişiklik değiştiğinde iyidir
Aslında şimdi ani bir seçim olsa liselilerin desteklediği adayın seçilme ihtimali de yüksek ki bu büyük ihtimal Eşref Hamamcioglu olur
Bu yüzden ben de biraz çekimserim. Ama yönetimin bu son yaptığıyla bir bedel ödemesi lazım. Kulübe bir zararı olmayacaksa umarım ibra edilmezler yine

Onur iki hafta önce hocayı göklere çıkarıyordun kral ne oldu da istifa istiyorsun :) ? iki haftada futbolu mu unuttu bu adam ?
Sevgi bazı gerçekleri görmeyi engelleyebiliyor maalesef. Benim hocaya karşı zerre güvenim ve inancım kalmadı. Rangers maçında dedim artık tamam hoca, senin devrin bitmiş. Şimdi ana hedef yönetim. Ama birkaç maçta puan bıraktıktan sonra benim gibi en büyük hoca destekçileri bile söylesene hoca bu takım niye top oynamıyor diye tepki göstermeye başlayacak.
Wenger gitti, Ferguson gitti, Mourinho'nun günümüz futboluna adapte olup olamadığı ciddi bir tartışma konusu, Denizli'nin durumu ortada, Lucescu'nun durumu ortada, koca Osmanlı çöktü yav... Her imparatorluğun bir sonu vardır.

Futbol dinamikleri itibariyle inanılmaz derecede hızlı değişen ve gelişen bir sektör ve buna kendini adapte edemeyenler eninde sonunda yerini başkalarına bırakacak.

Son düzenleme:
Omar içim youtubede bi scout onu takip eden geç bittigi için lig cok dinlenemedi fizik olarak düştü ilk maç performansına göre . dinlendirilmesi gerekiyor eski haline döner dedi

Omar içim youtubede bi scout onu takip eden geç bittigi için lig cok dinlenemedi fizik olarak düştü ilk maç performansına göre . dinlendirilmesi gerekiyor eski haline döner dedi
Omar, Linnes gibi adamların performansı takımın performansıyla çok girintili çıkıntılı olur. Bu tür topçular üst düzey meziyetlere sahip olmadığı için kötü gidişte direkt hedef haline geliyor.

3'lü defansa gerek yok şuanlık şöyle bir kadro bize ivme kazandırır ;

Fatih
Omar Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Etebo
Kılınç Akbaba Ali Yavuz
Falcao

Feghouli,Belhanda ve Diagne Kpaşa maçından sonra kızağa çekilmeli, Babel bile çabalıyor ama bunlar tam sabote ettiler. Arda'nın ise fiziği yetmiyor belki son 15-20 dk oynayabilir. Sekidika ve Kerem Aktürkoğlu kanatların yedeği olabilir.

Islam Slimani: "Fenerbahçe'de takımın sorumluları, benim yanıma geldi ve "Sen bu takımda kiralık futbolcusun ve artık en iyi olsan bile oynamıyorsun" dediler. Yassine Benzia ile grup antrenmanı yapmama bile izin vermediler, bu büyük bir saçmalıktı"

Sergen Yalçın'dan yönetime: ''Bu kadroyla benden mucizeler beklemeyin. Size başarı için garanti veremem.''

Koc baskanliga kendisinin liselilerden sececegi bir arkadasi getirebilir

by HROLL
ayatollah.gif
ayatollah.gif

Bu isimler hala boşta imiş transfer sezonu devam eden neresi kaldı ki

2020-10-07 (2).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt