Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radamel Falcao: “9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao'yum.”

Radamel Falcao: “9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao'yum.”
Ermantoroglu seninben...caps

"tamamlanmış" ==>> "bitmiş" olarak kullanabiliriz

Radamel Falcao: “Türkiye Ligi'nde geçirdiğim zamanı pozitif buluyorum. Zamanla her şeyi öğrendim. Futbolla ilgili değişik duyguları var. Yakaladığım şansları değerlendirmeye çalıştım ve goller de attım.”

976C42F4-4B9D-4920-B264-77AFB7F3E30D.webp

Radamel Falcao: “Futbol kariyerimin son dönemindeki tecrübelerimin ardından şu anda futbol anlamında daha dolu hissediyorum, daha komple bir futbolcu oldum. Benim uzmanlık alanımın üzerine çalışıyorum, bu da ceza alanına yakın, kalenin önünde olmamı gerektiriyor.”

11975183-89D8-43E8-8413-A743FA51F517.webp

Falcao bok gibi oynadigin yetmiyor bi de vatandasla toshack geciyorsun ayiptir yaw.

Falcao ile ekonomi bakanımız arasında bir benzerlik mevcut.

FT : Falcao ne zaman gol atacaksın ?

Falcao : Gol beni ilgilendirmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt