Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
niye şneijder dememiş mesela belhanda demiş çünkü maradona ile de tek messi kıyaslanıyo böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ermantoroglu seninben...capsRadamel Falcao: “9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao'yum.”
"tamamlanmış" ==>> "bitmiş" olarak kullanabilirizRadamel Falcao: “9 numara oynarken daha efektif bir oyuncuyum. Modern futbolda artık forvetler daha fazla hareket etmek zorunda. Yanımda bir forvetle birlikte daha rahat olabiliyorum çünkü hareketlilik artıyor. Şu anda, ben daha tamamlanmış bir Falcao'yum.”
Radamel Falcao: “Türkiye Ligi'nde geçirdiğim zamanı pozitif buluyorum. Zamanla her şeyi öğrendim. Futbolla ilgili değişik duyguları var. Yakaladığım şansları değerlendirmeye çalıştım ve goller de attım.”
Ekli dosyayı görüntüle 97966
Gelde gülmeRadamel Falcao: “Futbol kariyerimin son dönemindeki tecrübelerimin ardından şu anda futbol anlamında daha dolu hissediyorum, daha komple bir futbolcu oldum. Benim uzmanlık alanımın üzerine çalışıyorum, bu da ceza alanına yakın, kalenin önünde olmamı gerektiriyor.”
Ekli dosyayı görüntüle 97967
Mal herif@gsarayruhu1905: BİLGİ: Transfer döneminde Galatasaray'ı takipten çıkaran Mario Lemina, yeniden Galatasaray'ı takibe aldı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ligteki stoperler yerine eşinin korkulu rüyası oldu herifFalcao galiba futbol diye çocuk yapmaktan bahsediyor.