- 1 Mayıs 2018
- 57.628
- 48.423
- 3.873
hayır başkanlığı geçtim sponsor olan felan da yok nef örneği dışında
sagolsun hocamiz 34 macta 3 galibiyet aldigi icin, yanasmiyorlar olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır başkanlığı geçtim sponsor olan felan da yok nef örneği dışında
çöp muamelesi görüyor burdaImkansiz getiremeyiz
Galatasarayda şuan kimse başkanlıgı açıklayamazmış ama kulislerde konuşulur
Mustafa Cengiz'in bir daha aday olmaması lazım. Hem iyi hatırlanması için hem de sağlığı için .Daha önce de beraber seçime girmişlerdi. Tek listeden girebilirler ama ben başkanlık kulisi yaptığını duydum belki ikna edilmiş olabilir. Sonuçta babaları, kayın babaları karar veriyor son tahlilde.
Adnan Öztürk, Mete İkiz, Naci Cansun, Ozan Korkut, Tuncer Hunca hep camiadaki önemli isimler. Hamamcıoğluna karşı zaten çok aday çıkmaz. Mustafa Cengiz bir ihtimal aday olur. Ali Fatinoğlu da yine aday olabilir diyorlar. 3 adaylı başkanlık yarışı olabilir.
Bu sene özelinde demiyorum genel anlamdasagolsun hocamiz 34 macta 3 galibiyet aldigi icin, yanasmiyorlar olabilir.
cengiz tekrar aday olursa transfer komitesi başına haldün üstünel gelicek diyolardı
Bende katılıyorum buna . elanoyu falan getirdigi sözleşmeleri gördüm öyle herkes getirirmiş.haldun = balon
Adnan Öztürk çok kafalı bir adam Ünal Aysalın yaptığı tüm iyi işlerin arkasında o, Albayrak ve Dürüst vardı. Fatih Terimin gitmesi değil sadece ondan önce bu yöneticilerin listeye alınmaması bizi bu borçlara düşürdü.Mustafa Cengiz'in bir daha aday olmaması lazım. Hem iyi hatırlanması için hem de sağlığı için .
Ozan Korkut planlı programlı biri gibi geliyor bana. Bence o aday olsun. Ama yönetiminde de bahsi geçen tecrübeli isimler olsun ,daha önceki yönetimlerde yer almış olanlardan da listeye seçmeli
Bana kalsa tamamı genç isimlerden oluşsun derim ama... malum oyu biz değil üyeler kullanıyor. Biraz da onlara hitap etmek ve çevresi geniş kişileri yönetime dahil etmek lazım.
@Hakan Duz m.cengiz ibra edilmediği zaman yapılması beklenen seçimde de Ozan Korkut'un ismi geçmiş
Yine aday olur herhalde
![]()
Ozan Korkut kimdir? | NTVSpor
Kulüp tüzüğüne göre seçime gitmesi beklenen Galatasaray'da Ozan Korkut ismi adaylık için konuşuluyor. Peki Ozan Korkut kimdir?www.ntvspor.net
Hamamcıoğlunun moderatör olduğu başkan adaylarının toplantısını izlemeni tavsiye ederim o moderatör divan başkanı olarak ozan korkut, fatinoğlu filan konuşuyorlar. Mustafa Cengize haber vermemişti Hamamcıoğlu ondan sonra araları açıldı İrfan Aktar'dan yeni görevi devralmıştı.@Hakan Duz m.cengiz ibra edilmediği zaman yapılması beklenen seçimde de Ozan Korkut'un ismi geçmiş
Yine aday olur herhalde
![]()
Ozan Korkut kimdir? | NTVSpor
Kulüp tüzüğüne göre seçime gitmesi beklenen Galatasaray'da Ozan Korkut ismi adaylık için konuşuluyor. Peki Ozan Korkut kimdir?www.ntvspor.net
para varmı korkuttaZaten uzun zamandir istiyor. Korkutun en onemli olayi, adam sporun icinden gelmesi. CEO yada Holding sahibi degil.
Yeterki transfer isine, dogru isimleri biraksin. Scouting networkuna kursun, Terime ve saz arkadaslarina dehlesin ve Genc vizyoner bir teknik adam bulsun, gerisi gelir
Başkanlığa aday olup sonra sağlık sorunum var deyip çekilmişti. Taraftardan baya tepki almıştı Öztürk. Ama o dönem aday olmasını isteyen baya taraftar vardı.Adnan Öztürk çok kafalı bir adam Ünal Aysalın yaptığı tüm iyi işlerin arkasında o, Albayrak ve Dürüst vardı. Fatih Terimin gitmesi değil sadece ondan önce bu yöneticilerin listeye alınmaması bizi bu borçlara düşürdü.