Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas yönetimlerde yer almalı . Adam başkanı ibra etmediğinde kızmıştık ama öngörüleri iyimiş anlaşılan
Bir de geçen hakkında birkaç video izledim Galatasaray'ı gerçekten düşünen biri gibi duruyor

Ozan Korkut'un yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şöyle:

"Adnan Öztürk, Tuncer Hunca, Burak Altınbaşak, Şener Macun, Burak Elmas, Tuba Toprak Tunçel, Naci Cansun, Tunca Hazinedaroğlu, Başar Yücel, Cem Ersan, Cenk Soyer, Cemal Murat Akar, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Esin."

.

Burak Elmas yönetimlerde yer almalı . Adam başkanı ibra etmediğinde kızmıştık ama öngörüleri iyimiş anlaşılan
Bir de geçen hakkında birkaç video izledim Galatasaray'ı gerçekten düşünen biri gibi duruyor
"Genç" bir başkanımız ve yönetim kurulumuz olsun, transfer işini Mehmet Özbek ve veya Abdürrahim Albayrak gibi adamların eline değil liyakat ile hak eden "profesyonellere" versin yeter Burak Elmas olmuş bakşa biri olmuş çok önemli değil benim için

O kadar üye içerisinde hiç mi zengin birisi yok yav yönetimlere almlaık

Ozan Korkut'un yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şöyle:

"Adnan Öztürk, Tuncer Hunca, Burak Altınbaşak, Şener Macun, Burak Elmas, Tuba Toprak Tunçel, Naci Cansun, Tunca Hazinedaroğlu, Başar Yücel, Cem Ersan, Cenk Soyer, Cemal Murat Akar, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Esin."

.
Naci Cansun da aday olacakmış herhalde @Necmi Koyuncu bu hususta bir şeyler yazmıştı
Bana kalırsa dediğim gibi Eşref Hamamcıoğlu'nun karşısına tek bir aday çıkarmak gerek. Ve güçlü isimleri bir listede toplamak lazım

Naci Cansun da aday olacakmış herhalde @Necmi Koyuncu bu hususta bir şeyler yazmıştı
Bana kalırsa dediğim gibi Eşref Hamamcıoğlu'nun karşısına tek bir aday çıkarmak gerek. Ve güçlü isimleri bir listede toplamak lazım
Daha önce de beraber seçime girmişlerdi. Tek listeden girebilirler ama ben başkanlık kulisi yaptığını duydum belki ikna edilmiş olabilir. Sonuçta babaları, kayın babaları karar veriyor son tahlilde.

Adnan Öztürk, Mete İkiz, Naci Cansun, Ozan Korkut, Tuncer Hunca hep camiadaki önemli isimler. Hamamcıoğluna karşı zaten çok aday çıkmaz. Mustafa Cengiz bir ihtimal aday olur. Ali Fatinoğlu da yine aday olabilir diyorlar. 3 adaylı başkanlık yarışı olabilir.

esref dogru baskanlik yapacaksa gelsin, yeterki capsiz adamlari albayrak gibi dehlesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt