Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Elmas yönetimlerde yer almalı . Adam başkanı ibra etmediğinde kızmıştık ama öngörüleri iyimiş anlaşılan
Bir de geçen hakkında birkaç video izledim Galatasaray'ı gerçekten düşünen biri gibi duruyor
"Genç" bir başkanımız ve yönetim kurulumuz olsun, transfer işini Mehmet Özbek ve veya Abdürrahim Albayrak gibi adamların eline değil liyakat ile hak eden "profesyonellere" versin yeter Burak Elmas olmuş bakşa biri olmuş çok önemli değil benim içinBurak Elmas yönetimlerde yer almalı . Adam başkanı ibra etmediğinde kızmıştık ama öngörüleri iyimiş anlaşılan
Bir de geçen hakkında birkaç video izledim Galatasaray'ı gerçekten düşünen biri gibi duruyor
Görün bakın izleyin bu maçın sonucunu not edin inşallah kazanırız da rahat rahat şampiyon oluruz ama çok zor tabi bu maç.Renktas ondan sonra koca 35 mac var yav![]()
Ali koçtan zenginmi acaba buancak 20 sene sonra fln
O kadar üye içerisinde hiç mi zengin birisi yok yav yönetimlere almlaık
vardırda kimse o fedakarlıgı yapmaz bence cünkü bankalar birligi anlaşmasına göre klube para sokan o süre zarfı boyunca parasını alamıyor.O kadar üye içerisinde hiç mi zengin birisi yok yav yönetimlere almlaık
Naci Cansun da aday olacakmış herhalde @Necmi Koyuncu bu hususta bir şeyler yazmıştıOzan Korkut'un yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şöyle:
"Adnan Öztürk, Tuncer Hunca, Burak Altınbaşak, Şener Macun, Burak Elmas, Tuba Toprak Tunçel, Naci Cansun, Tunca Hazinedaroğlu, Başar Yücel, Cem Ersan, Cenk Soyer, Cemal Murat Akar, Mete İkiz, Reşit Sinanlı, İsmail Esin."
.
Eşref olursa bittik biz o adamda tam sövmelik bir tarz var.Naci Cansun da aday olacakmış herhalde @Necmi Koyuncu bu hususta bir şeyler yazmıştı
Bana kalırsa dediğim gibi Eşref Hamamcıoğlu'nun karşısına tek bir aday çıkarmak gerek. Ve güçlü isimleri bir listede toplamak lazım
Adam daha aday olmadan herkesi nefret ettirmişEşref olursa bittik biz o adamda tam sövmelik bir tarz var.
Imkansiz getiremeyizGalatasaray, devre arasında Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek için tüm şartlarını zorlayacak. [Todofichajes]
Daha önce de beraber seçime girmişlerdi. Tek listeden girebilirler ama ben başkanlık kulisi yaptığını duydum belki ikna edilmiş olabilir. Sonuçta babaları, kayın babaları karar veriyor son tahlilde.Naci Cansun da aday olacakmış herhalde @Necmi Koyuncu bu hususta bir şeyler yazmıştı
Bana kalırsa dediğim gibi Eşref Hamamcıoğlu'nun karşısına tek bir aday çıkarmak gerek. Ve güçlü isimleri bir listede toplamak lazım
hayır başkanlığı geçtim sponsor olan felan da yok nef örneği dışındasabanci var ama o ancak 15 sene sonra fln gelir