Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler gündemden uzak kaldım.
Simdi ciddi manada kimler var baskan adayi olarak? Kulislerde kimler konuşuluyor bilgisi olan var mı?

hedef23

Beyler gündemden uzak kaldım.
Simdi ciddi manada kimler var baskan adayi olarak? Kulislerde kimler konuşuluyor bilgisi olan var mı?

hedef23
Naci Cansun
kaynak -> @Necmi Koyuncu

Benim bildiğim başka yok.
Ama Eşref Hamamcıoğlu'nu da dahil edebiliriz sanki. Bir ihtimal Mustafa Cengiz

Ali Sabancı'nın başkan olması demek sadece Sabancı Holding'i değil Doğan Holding'i de arkamıza almak demektir. Kamuoyu desteği olarak inanılmaz olur bu olay. Ama olur mu bilinmez tabii. 2 sene önce Galatasaray başkanı olmak istediğini ama henüz hazır olmadığını söylemiş basına. Şimdi hazır mı acaba?

Ali Sabancı daha 60 yaşına kadar başkanlığa aday olmaz herhalde

EjzY4YpX0AI5woN

Sinan Tara
Ipek Kıraç
Ali Sabanci
Erden Timur
Ilıcaklar ve Çalık da Galatasarayli diye biliyorum.
Zorlu Holding de var ama onlar ilgilenmiyor. Daha once Muhtar Kent demistim ama o imkansiz gibi.
Ne kadar basarisiz bulsam da Adnan Polat da Baskan olabilir ama fazla karismayacak. Hem camia icinde baris da saglanmis olur. Ayrica Hamdi Akın'in oglu da fanatik Galatasarayli diye okumustum :)
Acun'un buyuk kizi da Galatasarayli veya ortanca kızı :)

Keske Belhanda yerine Yaremchuk gibi bir oyuncumuz olsa. Son macta yine dokturmus. Tam Atalanta’nin sistemine gore bir oyuncu.

bize zengin başkan değil yemiycek yedirmeyecek aklı başında biri yeterli.
gerçi liseli biri gelecek sıra onlarda ffp bitiyor o kaymağı onlar yerler

Başkanı hiç iyi görmüyorum, gittikçe Mr. Burns karakterine benzemeye başladı. Allah şifasını versin. İstifa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt