Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Indirime gitmemis topculari kadro disi birakmamin mantikli bir aciklamasi var mi acaba?

IMG_5738.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas inanılmaz zeki bir herif ya. Vizyon fışkırıyor, Galatasaray’ın ciğerini bilen bir adam.

Fakat kesinlikle Galatasaray taraftarının sabır göstereceğini düşünmüyorum.

Yoksa ideal isim.

Burak Elmas inanılmaz zeki bir herif ya. Vizyon fışkırıyor, Galatasaray’ın ciğerini bilen bir adam.

Fakat kesinlikle Galatasaray taraftarının sabır göstereceğini düşünmüyorum.

Yoksa ideal isim.
En azından futbol yöneticiliği biliyor, bu bile çok önemli benim için konuşmaları ne kadar doğruya döner bilmiyorum ama Galatasaray başkanlığı hayali var ve bu başkanlıkta işini liyakat ile yapacak birisine benziyor

Beyler Burak Elmas’ı abartmayın. Ben de gelmesini istiyordum önceleri ama sonra gördükki onunda cebini düşünenlerden farkı yokmuş. Zaten görevinden ayrılırken o yüzden ayrılmıştı maaşını beğenmemişti beyimiz. O yüzden çok heveslenilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.

Beyler Burak Elmas’ı abartmayın. Ben de gelmesini istiyordum önceleri ama sonra gördükki onunda cebini düşünenlerden farkı yokmuş. Zaten görevinden ayrılırken o yüzden ayrılmıştı maaşını beğenmemişti beyimiz. O yüzden çok heveslenilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.
Usta sanmıyorum durumum böyle olduğunu. Adamın çok başarılı olduğu bir işi var Londra’da. O haberlerin doğru olduğuna zerre inanmıyorum.

Ama adamın Mehmet Ayan ve SAÇ’le bir programı var YouTube’da, izlemeni tavsiye ederim. Birebir düşündüklerimi söylüyor resmen.

Usta sanmıyorum durumum böyle olduğunu. Adamın çok başarılı olduğu bir işi var Londra’da. O haberlerin doğru olduğuna zerre inanmıyorum.

Ama adamın Mehmet Ayan ve SAÇ’le bir programı var YouTube’da, izlemeni tavsiye ederim. Birebir düşündüklerimi söylüyor resmen.

Biliyorum Burak Elmas’ı çok takip ediyordum severdim ben. Ama dediğim olaylar olunca artık ona da güvenim kalmadı.

Reis bişeyler deniyo

Artık dinamik , genç , atılgan isimlere ihtiyacımız var. Tek derdi Galatasaray olan ve koltuk sevdasına kapılmayacak kişiler bulmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt