- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
defans bitik fbninBu memos cok eglenceli adam ha. Las Palmas taraftari gidiyor diye gobek atiyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defans bitik fbninBu memos cok eglenceli adam ha. Las Palmas taraftari gidiyor diye gobek atiyordu
Gustavo bir sakatlansa bunlar hepten tarumar olurdefans bitik fbnin
o adamin kemikleri demir sanki... ne sakatlaniyor nede yoruluyorGustavo bir sakatlansa bunlar hepten tarumar olur
Şikeci, irkci, serefsiz, ahlaksiz, yalanci ve düzenbazci bir takim kesin degildirAli K.: "Atatürk’ün aslında hangi takımı tuttuğu önemli değil, hangi takımın Atamızın yolunda yürüdüğünün önemli olduğunu düşünüyorum."
Atam Osmanlisporlu olabilirAli K.: "Atatürk’ün aslında hangi takımı tuttuğu önemli değil, hangi takımın Atamızın yolunda yürüdüğünün önemli olduğunu düşünüyorum."
Fenerden istedigim tek oyuncu Gustavo. Onceden mamodou niangti bize isterdim hep nasip olmadio adamin kemikleri demir sanki... ne sakatlaniyor nede yoruluyor
Fenerli demisler yaw inanilir gibi degilŞikeci, irkci, serefsiz, ahlaksiz, yalanci ve düzenbazci bir takim kesin degildir
Dr nazim desen bunlara kim o derlerŞikeci, irkci, serefsiz, ahlaksiz, yalanci ve düzenbazci bir takim kesin degildir
Muhteşem başarı
- Juventus: €236 million;
- Inter: 149 million;
- Roma: 112 million;
- Napoli: 105 million;
- Milan: 90 million;
- Lazio: 83 million;
- Fiorentina: 55 million;
- Torino: 51 million;
- Cagliari: 46 million;
- Bologna: 43 million;
- Atalanta: 42.6 million;
- Genoa: 41 million;
- Sassuolo: 35 million;
- Parma: 34 million;
- Sampdoria: 34 million;
- Benevento: 32 million;
- Udinese: 31 million;
- Verona: 24 million;
- Crotone: 23 million;
- Spezia: 22 million.
Serie A'da yillik ödenen maaslar
Istabul'u fethetmeye calisiyorlar. Belliki Istanbul bunlari fethediyorUlan bunlarda her arada Istanbulspor ile maç yapıyorlar değişik bir çıkar var aralarında. Neyse birde YouTube üzerinden katıl butonuyla maç veriyorlarmış tam dilenci oldular
. dedim stoperleri rezil
oyuncuları kötüleyip piyasasını düşürmek amatörce bir davranış ama bu mahmutları allayıp pullasan da kimse almaz. yıllık ücretleri çok yüksek ve karaktersizler.