Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A spor’u izliyorum haberlerde Galatasaray için yine algı yapıyorlar neymiş uefadan ceza kapıdaymış uefa limitleri aşmışmış fb hanerlerine geçti hersey güllük gülistanlık ne ffp sorunu ne tff limitleri sizin algına sokayım adamlar yıllardır gelir yok kupa yok şampiyonalar ligi yok üstüne tv da dilenmeler falan fıstık biz battık bittik onlar arşa çıktı hasssss...niz oradan

A spor’u izliyorum haberlerde Galatasaray için yine algı yapıyorlar neymiş uefadan ceza kapıdaymış uefa limitleri aşmışmış fb hanerlerine geçti hersey güllük gülistanlık ne ffp sorunu ne tff limitleri sizin algına sokayım adamlar yıllardır gelir yok kupa yok şampiyonalar ligi yok üstüne tv da dilenmeler falan fıstık biz battık bittik onlar arşa çıktı hasssss...niz oradan
Tüm medya böyle

Uefa limitinin neyini aşmışız acaba :asd:
Hersene açıklandı , bir bu sene kaldı.
Al-sat dengesinde problem yok , gelir zarara bakıyor , onda da uefa tolere eder , malum pandemi dönemi.

Veli daha yalana doymamış anlaşılan

Şenol Güneş: "Kaan Ayhan'ın kendisi açıkladı sakatlığını, karışmayalım biz ona. Biz açıklamıyoruz, o açıklıyor. Oyuncular bazen böyle yapıyor, sosyal medyayı kaldıracağız bundan sonra artık." (TRT Spor)

Şenol Güneş: "Kaan Ayhan'ın kendisi açıkladı sakatlığını, karışmayalım biz ona. Biz açıklamıyoruz, o açıklıyor. Oyuncular bazen böyle yapıyor, sosyal medyayı kaldıracağız bundan sonra artık." (TRT Spor)

Sallanmadı diye bozulmuş ağam

Screenshot_20201010-202355_Twitter.webp

sene sonunda mukavelesi nihayete erecek olarak gözüken bazı forw adayları

Ukrayna-Almanya maçını izleyecek olan var mı? Ukrayna balonu fena patladı son 2 maçta 11 gol yediler. Bugün de en az 5 gol yiyeceklerini düşünüyorum. Malinovski'leri, Konoplyanka'ları fena harcayacaklar. Hadi geçmiş olsun :D

sene sonunda mukavelesi nihayete erecek olarak gözüken bazı forw adayları

Famara'yı görünce verdiğim tepki:

Dünyada başka oyuncu mu yok yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt