Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikret Orman'ın satın aldığı ve kiraladığı oyuncular için 440 milyon TL'lik kontrat yaptığı ortaya çıktı; Maliyetleri: • Ljajic : €13.2mil • N'Koudou : €10mil • Victor Ruiz : €7mil • Tyler Boyd : €6.8mil [Ajansspor] felaket yemiş

Fikret Orman'ın satın aldığı ve kiraladığı oyuncular için 440 milyon TL'lik kontrat yaptığı ortaya çıktı; Maliyetleri: • Ljajic : €13.2mil • N'Koudou : €10mil • Victor Ruiz : €7mil • Tyler Boyd : €6.8mil [Ajansspor] felaket yemiş
Bir yağlı surat kadar olamaz

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

fatih-terim-kavga-videosu.webp

hayırlısıyla hicam tekmeyi yediğinde, bu vasıfsizlari da yanında götürecek

bir an evvel
KURTULSAK !!
Reis kucukken hocanin yanina kosup resim cektirmek isterken hoca kabul mu etmedi soyle de bu nefretin nereden geldigini bilelim

Reis kucukken hocanin yanina kosup resim cektirmek isterken hoca kabul mu etmedi soyle de bu nefretin nereden geldigini bilelim
Tüpçü ve rezil futbol desek?
Ayrıca nefret değil sempati duymama diyelim

bir an evvel
KURTULSAK !!

Özledik ve büyük başkan :(

bir an evvel
KURTULSAK !!
Sezon sonu Cengiz, Apo ve ayak tenisi uzmani FT’yi sutlayip getirecegimiz uclu belli gibi reis ne dersin? Ben de bu ucluyu cok ozledim :cry:

55ea240af018fbb8f86db09d.jpg

Sabancı’lardan da doğanlardan da ayrı esas holding

işleri kötü hiç hazır değildir bence
Sen yanlış anladın beni. Kamuoyu desteğinden bahsediyorum ben. Piyasalarda bir ağırlığı vardır Sabancı isminin. Albayrak ile Sabancı soyadları bir olmaz mesela. Para koymak açısından bahsetmiyorum. Doğan soyadının da 10 yıl önceki kadar olmasa da hala bir ağırlığı var çeşitli iş ortamlarında.

Sezon sonu Cengiz, Apo ve ayak tenisi uzmani FT’yi sutlayip getirecegimiz uclu belli gibi reis ne dersin? Ben de bu ucluyu cok ozledim :cry:

55ea240af018fbb8f86db09d.jpg
Başkan hariç diğer ikisini at çöpe bizden uzak olsunlar.
Başkan gerekirse futboldan anlayan alman hocayı da bulur oyuncuyu da ;)

bir an evvel
KURTULSAK !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt