Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
Galatasaray Spor Kulübü 2011-13 Protokol Müdürü GALATASARAY S.K.Buna naptım da engelledi acaba beni
sertaç kaynak kimdi ya
yazmş ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Spor Kulübü 2011-13 Protokol Müdürü GALATASARAY S.K.Buna naptım da engelledi acaba beni
sertaç kaynak kimdi ya
barışırlarsa olabilirYoksa ?
hocayla barışır gelirse yoksa gelemez üstadYoksa büyük başkan hak edenlere tekmeyi basmak için dönüyor mu?
hayırlısıyla hocam tekmeyi yediğinde, bu vasıfsizlari da yanında götürecek
Bir yağlı surat kadar olamazFikret Orman'ın satın aldığı ve kiraladığı oyuncular için 440 milyon TL'lik kontrat yaptığı ortaya çıktı; Maliyetleri: • Ljajic : €13.2mil • N'Koudou : €10mil • Victor Ruiz : €7mil • Tyler Boyd : €6.8mil [Ajansspor] felaket yemiş
Özledik be büyük başkan
Reis kucukken hocanin yanina kosup resim cektirmek isterken hoca kabul mu etmedi soyle de bu nefretin nereden geldigini bilelimhayırlısıyla hicam tekmeyi yediğinde, bu vasıfsizlari da yanında götürecek
KURTULSAK !!
Tüpçü ve rezil futbol desek?Reis kucukken hocanin yanina kosup resim cektirmek isterken hoca kabul mu etmedi soyle de bu nefretin nereden geldigini bilelim
Reis kucukken hocanin yanina kosup resim cektirmek isterken hoca kabul mu etmedi soyle de bu nefretin nereden geldigini bilelim
Sezon sonu Cengiz, Apo ve ayak tenisi uzmani FT’yi sutlayip getirecegimiz uclu belli gibi reis ne dersin? Ben de bu ucluyu cok ozledimÖzledik ve büyük başkan
KURTULSAK !!
Sen yanlış anladın beni. Kamuoyu desteğinden bahsediyorum ben. Piyasalarda bir ağırlığı vardır Sabancı isminin. Albayrak ile Sabancı soyadları bir olmaz mesela. Para koymak açısından bahsetmiyorum. Doğan soyadının da 10 yıl önceki kadar olmasa da hala bir ağırlığı var çeşitli iş ortamlarında.Sabancı’lardan da doğanlardan da ayrı esas holding
işleri kötü hiç hazır değildir bence
Başkan hariç diğer ikisini at çöpe bizden uzak olsunlar.Sezon sonu Cengiz, Apo ve ayak tenisi uzmani FT’yi sutlayip getirecegimiz uclu belli gibi reis ne dersin? Ben de bu ucluyu cok ozledim
![]()
Son olay da fanatikte patladi, butun serefsizliklerine ragmen bunlari bir turlu odak haline getiremedikOÇjansspor rahat durmuyor
![]()
İki katı oynuyor, 5’te 1’i kazanıyor
Galatasaray’da son dönemlerde yüksek performansıyla dikkati çeken Marcao, takımda gelir düzeyi en düşük futbolculardan biri durumunda. Marcao, Galatasaray’da kaç para kazanıyor? Marcao,www.ajansspor.com
terzi burhan haberiOÇjansspor rahat durmuyor
![]()
İki katı oynuyor, 5’te 1’i kazanıyor
Galatasaray’da son dönemlerde yüksek performansıyla dikkati çeken Marcao, takımda gelir düzeyi en düşük futbolculardan biri durumunda. Marcao, Galatasaray’da kaç para kazanıyor? Marcao,www.ajansspor.com