Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da Nicolas De La Cruz sesleri!

FUTBOL | 22.11.2020

Galatasaray'ın Jean Michael Seri'nin alternatifi olarak belirlediği Nicolas De La Cruz için girişimlerde bulunacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Nicolas De La Cruz sesleri!
Galatasaray’da gözler ocak ayına çevrildi. Ligi lider bitirmenin planlarını yapan sarı-kırmızılılar, bir yandan da kadrosuna katacağı isimleri tek tek belirliyor.

Yönetim ile Fatih Terim arasında gerçekleşen toplantıdan çıkan transfer sözüne istinaden kolları sıvayan deneyimli çalıştırıcı, scout ekibiyle dirsek temasında… Terim, özellikle orta sahaya takviye yapılmasını istiyor. Jean Michael Seri’nin Fulham’da forma giymemesi başarılı teknik adamın geri adım atmasına neden oldu. Futbolcuların artık geçmişine değil geleceğine yatırım yapma ilkesini benimseyen Galatasaray’ın yeni hedefi Nicolas De La Cruz oldu.

Fotomaç’ın haberine göre; Galatasaray, Uruguay Milli Takımı’nda da forma giyen De La Cruz’u scout ekibine takip ettirdi. 23 yaşındaki futbolcu gelişime açık görülürken sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da cazip bulundu.

Radamel Falcao ve Fernando Muslera'nın sakatlıkları sebebiyle süre alamadıkları maçı Uruguay 3-0 kazanırken De La Cruz, ilk 11'de forma giydi ve 45 dakika oynadı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
muazzam topçu keşke olsa

Şenol Güneş: "Löw 14 yıldır takımın başında, bizde olsa dinazor gitsin artık deriz Löw'e. Ama mesele Löw değil, sistem meselesi"

EnIr0xbXYAITV5F

sapık mısınız renktaşlar 5 milyon veirlir mi 2 maçta 1 kası atan adamın

Yaz transferde Marcao out 15 milyon Euro
Belhanda sözleşme sonu
Feghouli+diagne 2-3 Allah ne verdiyse
Falcao sözleşme fesih

Luis Abram free stopere
Marcos Paulo free sol Kanada
Nico De la cruz free 10 no
Fausto Vera free ön libero
Santos Borre free santrafor
Ali Akman free santrafor
Saracchi 5 milyon Euro sol bek
Burak İnce 5 milyon Euro orta saha
Salih Uçan free orta saha
Kenan Karaman free santrafor
İsmail Çokçalış sağ bek
Ömer Faruk Beyaz free on no
Dorukhan Toköz free orta saha

5 milyon Euro’ya bir tane genç İskandinav sağ kanat

Geri kalan 2-3 milyon Euro’ya da 1 tane yedek stoper buldun mu tamamdır :asd:

Bu elemanlara yüklü bir maaş versen(yerliler hariç) her türlü alırsın bana göre (yüklüden kastım 1.5 milyon Euro’ya uçarak gelirler çoğu 200-300 bin Euro’ya oynuyordu kulüplerinde)

Neyse boşa hayal kurmayalım şimdi :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
İyice puan farkını açtırmadan ideal kadromuza 3 hafta içinde dönmemiz lazım.
Musleranın dönüşü hızlanmalı diğerleri zaten döner. Takım iyi oynuyor. Hele Taylan Antalyalı bugün o çöplerle bile Pirlo gibiydi, Esas oyuna dönünce zirve yapar. Feghouli ve Ardanın orta sahaya kayarak oluşturduğu düzene ise hemen Rize maçında dönmemiz lazım.
PhotoCollage_20201124_002354834.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt