Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Serkan G. Veren yok renktaş maalesef özel sektöründe çok bir farkı yok, liyakattan çok torpil veya yağcılık işliyor.

@Emrah Yıldırım pandemi öncesi de freelance idim ondan önce bir ara tam zamanlı ile aynı şartlarda dönemsel yani proje bazlı konularıda değerlendirdim tabi daha önceleri tamamamn tam zamanlı işler, malum ekonominin bu hali yeni değil ama tabi pandemi daha da beter çatırdattı. İllaki bir gün bir yerde tekrardan ülkece toparlarız diye umuyorum kısmet.

@Serkan G. Veren yok renktaş maalesef özel sektöründe çok bir farkı yok, liyakattan çok torpil veya yağcılık işliyor.

@Emrah Yıldırım pandemi öncesi de freelance idim ondan önce bir ara tam zamanlı ile aynı şartlarda dönemsel yani proje bazlı konularıda değerlendirdim tabi daha önceleri tamamamn tam zamanlı işler, malum ekonominin bu hali yeni değil ama tabi pandemi daha da beter çatırdattı. İllaki bir gün bir yerde tekrardan ülkece toparlarız diye umuyorum kısmet.
Benden duymuş olma ama bu @Serkan G. Veren de liyakatsizin önde gidenidir rengim. Nasıl peki freelance iş geliyor mu şu sıralar? İş nasıl çıkartıyorsun?

Benden duymuş olma ama bu @Serkan G. Veren de liyakatsizin önde gidenidir rengim. Nasıl peki freelance iş geliyor mu şu sıralar? İş nasıl çıkartıyorsun?

Evet pandemi de baya azaldı. Bende daha ilk tecrübe edindiğim zamanlara geri döndüm, vakit olunca kendim yapıp arama motorunda yükseltip reklam v.s. oradan da biraz kurtarmaya çalışıyorum.

fb derbisi 11 şubata denk gelse keşke :(

Maradonanın ölümünü kaldırdık ama Karpatların Maradonası ve Körfezin Maradonasına kalbimiz dayanmaz..
kendinize iyi bakın..
PhotoCollage_20201126_002307723.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray transfer haberi | Fatih Terim'den transferde ters köşe!

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de oynanan Kayserispor maçının ardından flaş bir karar aldı. Terim, transferde taktik değiştirdi.

Galatasaray transfer haberi | Fatih Terimden transferde ters köşe
26.11.2020 - FOTOMAÇ

Kayserispor maçından sonra yönetimle görüşen Fatih Terim devre arasında mutlaka forvet takviyesi istedi. Sık sakatlanmayan, yaşı genç, penaltı dışında da gol atabilecek bir forvet istediğini söyledi.

Regista ve hızlı sol açık transferlerinin kenara alınarak acilen golcü sorununun çözülmesini talep etti. Geç kalınmaması için listede yer alan isimlerle bir an önce temaslara başlanması gerektiğini kaydetti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt