- 20 Haziran 2011
- 60.844
- 69.181
- 4.758
Ozel sektor finans kralYazılım Uzmanı (Web), sen başkan ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozel sektor finans kralYazılım Uzmanı (Web), sen başkan ?
Freelance mi çalışıyorsun rengim yoksa bir şirket vs mi? Sizde evde misiniz pandemi döneminde?Yazılım Uzmanı (Web), sen başkan ?
Benden duymuş olma ama bu @Serkan G. Veren de liyakatsizin önde gidenidir rengim. Nasıl peki freelance iş geliyor mu şu sıralar? İş nasıl çıkartıyorsun?@Serkan G. Veren yok renktaş maalesef özel sektöründe çok bir farkı yok, liyakattan çok torpil veya yağcılık işliyor.
@Emrah Yıldırım pandemi öncesi de freelance idim ondan önce bir ara tam zamanlı ile aynı şartlarda dönemsel yani proje bazlı konularıda değerlendirdim tabi daha önceleri tamamamn tam zamanlı işler, malum ekonominin bu hali yeni değil ama tabi pandemi daha da beter çatırdattı. İllaki bir gün bir yerde tekrardan ülkece toparlarız diye umuyorum kısmet.
Benden duymuş olma ama bu @Serkan G. Veren de liyakatsizin önde gidenidir rengim. Nasıl peki freelance iş geliyor mu şu sıralar? İş nasıl çıkartıyorsun?
Form is temporary but class is permanent.Dünden sonra halen düsünüyormusun öyle
Diagne belhandadan bile büyük bi kazik haline geldiForm is temporary but class is permanent.
Sadece kötü ve şansız bir gün yaşadı Didier Diagne Reis
Keşke gerçek olsa...Galatasaray genç yıldız Kamal Deen Sulemana'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Galatasaray'lı kurmaylar, 18 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle transfer görüşmesi yaptı. Oyuncu teklife sıcak baktı.
(Fotomaç)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vatan)Falcao MLS'e gider acilan butceyle transfer yapilir herhalde. Luyindama modeli transfer asil simdi uygulanir.
Bu evlimiydi ya?