Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Toroğlu seyirci alınması hakkında konuşuyor. Seyirciler Parola söyleyip içeri giriyormuş. Bizim tarafa göre 3.000 kişi alınmış.

DeAndre_____________________Marcelo
Onyekuru___Gedson_Taylan__Emre K.
_______________Dervişoğlu
___________________Mostafa

Bildiğin Orgazm.
Bu dinamizm ve hız lige 2 gömlek fazla gelir.

Fenerasyon başkanı açıklama yapmış diyorlar ama bulamıyorum evinde kendi kendine mi yaptı acaba

İhaleci Nihat tribunde 150 saglik calisani vardi kufur ettiler bir daha tribune kimseyi almayacagiz demis. Zaten sadece derbi icin yaptiginiz bir uygulamaydi. Sanki karsilarinda aptal var. Bir de o tribunlerde 150 saglik calisani degil en az 3000 futbol teroristi vardi. Bunlardan 1'i de mac sonu yoneticimize saldirip yumrugu yedi suratina.

Baktım Fener'in iç saha derbisi kalmamış, Galatasaray'ın daha Trabzon ve Beşiktaş'la içerde maçı var. Fener yense de bu şartlarda uygulama iptal edilirdi ama yenilince iyiniyetli gibi yutturmaya çalışmışlar üstüne. Son dakika açıklamasıyla bugünü de bedduasız kapatmadı İthat, tebrik ederiz.

alanya ve hatay kaldı zor deplasman deniyor da antalya ve göztepe deplasmanları ürkütüyor beni
Artık maç maç bakmaliyiz. Düne kadar lider olabilmemiz için, rakiplerin puan kaybı yapmaları mecburdu. Şimdi o mecburiyet yok. Her şey bizim elimizde.

İyi bir kadro da oluştu. Takımda moral ve özgüven de iyi durumda.

Aşırı ekstrem bir sakatlik/ceza vs de olmazsa, bu dakikadan sonra bu takım herkesi içeride/dışarıda yenecek güce sahip.

Zaten önümüzdeki 3 maç 9 puan yapabilirsek, FB dağılır, BJK ile yarışırız.

Artık maç maç bakmaliyiz. Düne kadar lider olabilmemiz için, rakiplerin puan kaybı yapmaları mecburdu. Şimdi o mecburiyet yok. Her şey bizim elimizde.

İyi bir kadro da oluştu. Takımda moral ve özgüven de iyi durumda.

Aşırı ekstrem bir sakatlik/ceza vs de olmazsa, bu dakikadan sonra bu takım herkesi içeride/dışarıda yenecek güce sahip.

Zaten önümüzdeki 3 maç 9 puan yapabilirsek, FB dağılır, BJK ile yarışırız.

hatay maçı nisanın başındaymış o zamana kadar alanya hariç zor maç yok gibi

Antalya’nin Anderlecht’e kiralik verdigi Mukairu belcika liginin mac basina en cok dribbling yapan oyuncusu. Kamaldeen ise baska bir seviyede.

dekontt.webp

@Berke Karabacak
@Ata Şahin
@Erkan Erdoğan
@Yiğit Sönmez

renktaşlar verdiğim sözü tuttum dekontu buraya ekliyorum.
umarım sezon sonu şampiyonluğu da hep bilirkte görürüz

Seneye aşağı yukarı kadro böyle olur

Muslera

Yedlin transfer Marcao transfer (saracchi)

Taylan Gedson

Transfer Transfer Onyekuru

Mohammed

Yedekler: Tasdemir, Luyindama, Donk?, yedek sağ bek, Aytaç, Salih, Arda, Kılınç, Belhanda, Fehgouli, Kerem, Halil.

Ilk 11'e 4 transfer ile tamamız.

Donk bir sene daha kalır herhalde.

Falcao gider umarım.

Babel kalırsa yedek forvete gerek yok.

Mutlaka eksik kalan yerler var.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Antalya’nin Anderlecht’e kiralik verdigi Mukairu belcika liginin mac basina en cok dribbling yapan oyuncusu. Kamaldeen ise baska bir seviyede.

Bizim takımda ciddi bir dribling yapabilen oyuncu eksikliği var mesela Onyekuru'nun Başakşehir maçı performansını düşünelim yaptığı driblingler ile eksilttiği adamlar ile o kadar tutulması güç bir hale gelmişti ki Başakşehir bir çare bulamadı Onyekuru'ya

Belki Kemaalden Sulemana alacak paramız yok ama çok net dribling yapabilen oyuncular eklemek lazım bu takıma Onyekuru ve Gedson gibi tutulması güç bire birde rakibi eksiltebilen oyuncular lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt