Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fenerbahçe'nin İrfan Can transferinin forvet transferini engellediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Arkadiusz Milik'i Başakşehirli oyuncuda karar kılınınca vazgeçildiği belirtildi.​

Derbide edilen küfürler sonrasında yapılan başvurular Fenerbahçe’nin başını yaktı… bizzat maçın temsilcisi tarafından sunulan raporlara göre sarı-lacivertlilerin PFDK’ya gönderilmesine karar verildi. PFDK’nin sarı-lacivertli kulübü birkaç farklı maddeden cezalandırmaya hazırlandığı öne sürüldü. Gelen ilk bilgilere maçlar zaten seyircisiz oynandığı için Fenerbahçe’ye tarafsız sahada oynama cezasının dahi verilmesi gündeme gelecek.

Yurtdisindan bir free agentla anlassak su an aciklayabilir miyiz

Cevabi hayirsa sebebi nedir?

Tarihte bunu yapan bi Turk kulubu var mi bi de?

Fenerbahçe'nin İrfan Can transferinin forvet transferini engellediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Arkadiusz Milik'i Başakşehirli oyuncuda karar kılınınca vazgeçildiği belirtildi.​

Milik transferinden vazgeçmede emeği geçen kim varsa tebrik ederim

İrfan Can’ın Galatasaray yerine Fenerbahçe’ye gitmesinde önemli pay sahibi olan Fenerbahçeli menajerler Ömer Uzun ile Batur Altıparmak bu kez de Salih Uçan’ın transferi üzerinde duruyor… Fatih Terim’in ısrarla istediği Salih’i, Galatasaray yerine Fenerbahçe’ye götürmek isteyen Uzun ve Altıparmak’a Emre Belözoğlu’ndan olumsuz cevap geldi. Ancak Emre’nin iki Fenerbahçeli menajere, Salih’i Galatasaray’a değil, Beşiktaş ya da Trabzonspor’a yönlendirmeleri isteğini iletti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih için Galatasaray’ın Gedson transferinden sonra geri adım attığı, ancak Beşiktaş’ın hala istekli olduğu öğrenildi.
Salih tekrar Fener'e dönecek kadar malda gitsin , problem yok.

Yurtdisindan bir free agentla anlassak su an aciklayabilir miyiz

Cevabi hayirsa sebebi nedir?

Tarihte bunu yapan bi Turk kulubu var mi bi de?

Omar ile anlaşmamıza ve sözleşmesi bitmesine rağmen bizde transfer sezonu açılana kadar açıklamamıştık. Fener devre arasında Osayi ile sene sonu için anlaştığını açıklamıştı ilk başta, yapan da var. Biz neden yapmıyoruz bilmiyorum.

Fatih Terim, uzun yıllar Galatasaray formasını taşıyacak, milli takım forması giyebilecek ve Avrupa'ya transfer olabilecek çapta yetenekleri sarı kırmızılı takıma kazandırmak olduğunu yineliyor. İşte Fatih Terim ve scout heyetinin radarındaki Türk genç yetenekler:

Enis Destan,
Gökdeniz Bayrakdar
Batuhan Kör
Bünyamin Balcı
Ozan Koç
Atakan Çankaya
Doğukan Sinik
Fatih Kurucuk
Gökhan Altıparmak
İsmail Çokçalış
Furkan Balaban

Galatasaray Kulübü, dün sarı kırmızılılara ‘riyakar’ ifadesi kullanan Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Kemal Danabaş’ı mahkemeye verecek.

Önümüzdeki sezon yabancı sınırı ile ilgili durum nedir
Kaç olacak

Sabri Ugan gibi bir kaliteyi bu ortamda görmek üzdü
20210208_234929.webp

Milik ismi geçmiş. Bi ara NTVSpor'du sanırım, Milik GS'da diye haber yapmışlardı, ne çok sevinmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt