Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in 'Kalsın' raporunu verdiği Belhanda ile Galatasaray yönetimi masaya oturdu. (Sabah)

3.350 M€: Şu anki maaşı

1.500 M€: Galatasaray'ın teklifi

2.350 M€: Belhanda'nın talebi

yok ben emin oldum artık bu belhanda fatih terimin manevi oğlu falan değil aleni biyolojik babası gençlik macerasının ürünü yıllar sonra keşfetmiş kavuşmuş aradaki farkı kapatıyor tek oğluyla başka açıklaması olmaz olamaz.:ayyas:
abartmayalım göksen hocam

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ozan Zeybek, "Karagümrük maçından iyi bir sonuç çıkmazsa Fenerbahçe, Erol Bulut'la yollarını ayıracak. Şu anda yönetim etik olmaz düşüncesiyle bir görüşme yapmıyor; ama yöneticiler Steven Gerrard'ı göreve getirmek istiyor. Şu anda Glasgow Rangers ile şampiyonluğa gidiyor; bu durumda onu getirmek zor olur.''

Sözleşmesi uzatılmayan Belhanda, Körfez ülkelerinden teklifler almasına rağmen kalmak istediğini kulübe iletti. Fatih Terim'in de Faslı 10 numaranın devam etmesi yönünde görüş belirttiği öğrenildi.. fotomaç:(

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ozan Zeybek, "Karagümrük maçından iyi bir sonuç çıkmazsa Fenerbahçe, Erol Bulut'la yollarını ayıracak. Şu anda yönetim etik olmaz düşüncesiyle bir görüşme yapmıyor; ama yöneticiler Steven Gerrard'ı göreve getirmek istiyor. Şu anda Glasgow Rangers ile şampiyonluğa gidiyor; bu durumda onu getirmek zor olur.''

Gerard gelmez gerçek hedefleri bizi yenen İsmail Kartal ve Çağdaş Atan olur.

Fatih terime el hareketi yapti diye haberi ortaya attilar heralde.
Erolunda posterledigi benzer bi mevzusu vardi

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i Younes Belhanda'yı oynattığı için eleştirdi ve kadro dışı bırakma çağrısında bulundu.

Yok artık Arsene Wenger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt