Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Aga sal bizi artik
Artık pes yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga sal bizi artik
mahvoldukFatih Terim'in 'Kalsın' raporunu verdiği Belhanda ile Galatasaray yönetimi masaya oturdu. (Sabah)
3.350 M€: Şu anki maaşı
1.500 M€: Galatasaray'ın teklifi
2.350 M€: Belhanda'nın talebi
yok ben emin oldum artık bu belhanda fatih terimin manevi oğlu falan değil aleni biyolojik babası gençlik macerasının ürünü yıllar sonra keşfetmiş kavuşmuş aradaki farkı kapatıyor tek oğluyla başka açıklaması olmaz olamaz.mahvolduk
bittik
tükendik
enerjimiz kalmadı

abartmayalım göksen hocamyok ben emin oldum artık bu belhanda fatih terimin manevi oğlu falan değil aleni biyolojik babası gençlik macerasının ürünü yıllar sonra keşfetmiş kavuşmuş aradaki farkı kapatıyor tek oğluyla başka açıklaması olmaz olamaz.![]()
Fatih Terim'in 'Kalsın' raporunu verdiği Belhanda ile Galatasaray yönetimi masaya oturdu. (Sabah)
3.350 M€: Şu anki maaşı
1.500 M€: Galatasaray'ın teklifi
2.350 M€: Belhanda'nın talebi

Gerrard ha.
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ozan Zeybek, "Karagümrük maçından iyi bir sonuç çıkmazsa Fenerbahçe, Erol Bulut'la yollarını ayıracak. Şu anda yönetim etik olmaz düşüncesiyle bir görüşme yapmıyor; ama yöneticiler Steven Gerrard'ı göreve getirmek istiyor. Şu anda Glasgow Rangers ile şampiyonluğa gidiyor; bu durumda onu getirmek zor olur.''
Yok artık Arsene WengerRadyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ozan Zeybek, "Karagümrük maçından iyi bir sonuç çıkmazsa Fenerbahçe, Erol Bulut'la yollarını ayıracak. Şu anda yönetim etik olmaz düşüncesiyle bir görüşme yapmıyor; ama yöneticiler Steven Gerrard'ı göreve getirmek istiyor. Şu anda Glasgow Rangers ile şampiyonluğa gidiyor; bu durumda onu getirmek zor olur.''