- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Serdar zaten seytanin tatlisi. Öpe öpe bakacakSaran'ın medyası da Serdar Tatlı bunu yapmaz der misin? Bence yapar hatta bu haberde hakemlere emirdir gözdağıdır işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar zaten seytanin tatlisi. Öpe öpe bakacakSaran'ın medyası da Serdar Tatlı bunu yapmaz der misin? Bence yapar hatta bu haberde hakemlere emirdir gözdağıdır işte.
Mantıklı olan da bu zaten,Saracchi'ye güvenip yola çıkılmaz.Çok scout Sol Bek onerisi dedikodusu çıkıyor.
Belliki Saracchi kalmayacak.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Dorukhanı alırsak salih ve aytaç ta var yalan, bence dorukhan fb ile anlaştı.Dorukan Tokoz yıllık 1.5m Euro bedelle Galatasaray ile anlaştı yazıyor gazetevatan özel haberinde.Rakam yüksek gibi duruyor ancak daha düşük bedelle de BJK'de kalır.Ahmet Bulut ise FB ile anlaştı diyordu BJK li muhabirler ancak alırsak akıllı bir hamle olur.
Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, yazın Mohamed'in bonservisini alarak sözleşmesini uzatacak. Yıllık maaşı da 750 bin dolar yerine 1,25 milyon dolar olacak. Sözleşmesindeki çıkış maddesi ise 25 milyon euro olacak." (A Spor)
Yeni gelecek yönetim muhtemelen Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini alacaktır sonraya bırakacaklarını yada son zamana bırakacaklarını düşünmüyorum ama Zeki güvenilir bir kaynak değil o yeni yönetim gelince onlara kalır. Seçim tarihine göre Onyekuru'yu bu yönetim yada yeni yönetim parasını yatırır. Eğer seçim Mayıs'ta ise yeni yönetim Haziran'da ise şu anki yönetim yatırır Onyekuru parasını.Zeki Uzundurukan: "Galatasaray, yazın Mohamed'in bonservisini alarak sözleşmesini uzatacak. Yıllık maaşı da 750 bin dolar yerine 1,25 milyon dolar olacak. Sözleşmesindeki çıkış maddesi ise 25 milyon euro olacak." (A Spor)
725e anlaşmışken niye 1.25 veriyoruzZeki Uzundurukan: "Galatasaray, yazın Mohamed'in bonservisini alarak sözleşmesini uzatacak. Yıllık maaşı da 750 bin dolar yerine 1,25 milyon dolar olacak. Sözleşmesindeki çıkış maddesi ise 25 milyon euro olacak." (A Spor)
Dorukan Tokoz yıllık 1.5m Euro bedelle Galatasaray ile anlaştı yazıyor gazetevatan özel haberinde.Rakam yüksek gibi duruyor ancak daha düşük bedelle de BJK'de kalır.Ahmet Bulut ise FB ile anlaştı diyordu BJK li muhabirler ancak alırsak akıllı bir hamle olur.
Hani bonservisi alacağız ya yeni sözleşme yapacağız diye düşünmüş ama satın alma opisyonlu almalarda genelde oyuncuyla da bir protokol yapıyorsun diye biliyorum yani opsiyonunu yatırdığında o protokölü resmiyete döküyorsun diye biliyorum yani en azından Luyindama da buna benzer bir şey vardı diye hatırlıyorum.725e anlaşmışken niye 1.25 veriyoruz
Mal mıyız

Bana da yüksek geliyor ancak belki yıllık ücreti düşük gösterip imza parası ile o rakamları bulabilir.Ahmet Bulut menejeri zaten,FB ile çoktan anlasmislardı ancak İrfan-Mesut olayı Dorukan'in yedek kalıp değerinin düşmesine neden olur bir de Ahmet Nur Çebi'nin Fener'e giderse bozulurum şeklindeki açıklaması nedeniyle Ali Koç'un bu transferden vazgeçmesine ve oyuncunun dümenini bize doğru kurmasına neden olmuş olabilir diye düşünüyorum.1,5 külliyen yalandır bence.Bi kuruş stat geliri yok bu sene.Anca Koç Holding verir o parayı, 12,6 milyar TL kâr açıklamışlar 2020'de.
Bu paralar artık bizim için yıldız parası.