Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da MHY ve Ozan’ı gönderip Dorukhan’ı alacaklarmış gibi geliyor.

Ben şahsen bize gelmesini isterim. Fakat Salih de üzmez.
1.5 milyon euroya Dorukhan'ı almaktansa Salih Uçan ve Salih Özcan ikilisini toplam 1.5-1.8 civarına alınmasına daha okeyim ben.

Aile boyu hızlı, çevik ve zeki bunlar
20210216_223159.jpg

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takipleyelim. Ozellikle haluk abi hem gakatasarayli hem tarafsız hem de gerceklerden kopmadan yorumlar yapiyor. Futbol dunyasinda boyle insan kalmadi.

Not: Ayrica mac izlerken cildirdigim oyuncularin kendilerini yere atmasi habire faul olmasi olayini da hep gundeme getiriyor

Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor:(

Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor:(

hayir beklemiyor

Luyindamaya sat, Mohammed onyekuru, Ferroyu kirala

is bitmistir

Mustafa'nın parayı Diagne'den karşılayacağız inşallah

Olumsuzluk pompalamaya subattan basladik 🤨

musp sen misin?

O halde marcao kesin satılır

pttye satariz birilerini 1m eurodan falan gösteririz

Luyindama'nin satilacagini dusunuyorum. Bence Henry'nin satisi coktan yapildi yani sadece prosedur. Mostafa icinse, kisa sure icinde gerekli islemleri yaparlar (bu performansinin devam edecegini dusunuyorum ve hatta eminim). Bakalim zaman ne gosterecek. Bu arada, bu ilk iletim, herkese selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt