Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taylan iyi bence ve geliştiriyor kendini ama emre kılınç yerine öyle bir adam şart.Şuan bizim için çok yetersiz emre kılınç.Seneye taylan ve Emre knin yerine de 2 dinamik, oyun zekası yüksek adam bulunursa geriye sol bek ve sağ kanat eksiğimiz kalır sadece.
1.5 milyon euroya Dorukhan'ı almaktansa Salih Uçan ve Salih Özcan ikilisini toplam 1.5-1.8 civarına alınmasına daha okeyim ben.Bana da MHY ve Ozan’ı gönderip Dorukhan’ı alacaklarmış gibi geliyor.
Ben şahsen bize gelmesini isterim. Fakat Salih de üzmez.
Antonuccikilinc yerine maestro bir oyuncu isterim yaşı farketmez top oynamaya gelsin yeter
Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor
![]()
finansal fair play
mostafa mohamed'in opsiyonu konusunda açıklayıcı olmak adına abdurrahim albayrak'ın linkteki röportajı paylaşılmış. gündem oldu mu? olduysa ben mi kaçırdım bilmiyorum fakat anlaşılan ffp illeti bu yaz...rerererarara.net
Mustafa'nın parayı Diagne'den karşılayacağız inşallahSezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor
![]()
finansal fair play
mostafa mohamed'in opsiyonu konusunda açıklayıcı olmak adına abdurrahim albayrak'ın linkteki röportajı paylaşılmış. gündem oldu mu? olduysa ben mi kaçırdım bilmiyorum fakat anlaşılan ffp illeti bu yaz...rerererarara.net
Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor
![]()
finansal fair play
musp sen misin?Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor
![]()
finansal fair play
O halde marcao kesin satılırSezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor
![]()
finansal fair play