Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp'de al sat olayı eğer ffp'ye uyduysak bu sezon son sezon ama Uefa'nın 1 sene uzatma ihtimali var tüm kurallara uyulmadıysa biz ffp anlamasında neredeyse tamamına uyduk tavan maaş olayı, al- sat olayında başabaşlık, belirli sayıda oyuncu kaydetme olayı ama sanırım bu belirli zarar olayına uyamayacağız sanırım 10 milyon euro zarar etmemiz lazım bu sezon ama biz 20-25 milyon zarar edeceğiz gibi tabi burada Covid gibi olağanüstü bir durum var bu mutlaka dikkate alınacaktır o yüzden ben Uefa'nın al- sat olayını kaldırabileceğini ama tavan maaş kısıtını vermeye devam edeceğini düşünüyorum bu da bizim daha çok işimize gelir bence.

Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor:(

asdf.jpg

Marcao giderse o gelecek! İşte Galatasaray'ın yeni savunmacısı;

Keven Schlotterbeck

Freiburg'lu oyuncu için Terim'in, "6-7 milyon euro harcamak gerekebilir. Ancak Marcao'dan gelecek paranın 3'te 1'ine değecek bir oyuncu" dediği öğrenildi.

Zeki Uzundurukan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

WBA Premier Lig'de kalırsa 6.5 M € düşerse 4.5 M € opsiyonları varmış öyle yazıyorlardı.
4,5'a gitsin ben okeyim.

yeter ki gitsin, bir daha da böyle salaklıklar yapmayalım mümkünse.

Gomisten sonra forvet mezarlığına döndük + inanılmaz paralar harcadık

Marcao için 20 üstü ütopik geliyor bana ama Mohammed hücum oyuncusu kulüpler cok daha rahat para veriyor 25 milyon düşük olur cenk bile bu civarda gitti 26 yaşındayken .. Haaa bu teklifleri alır miyiz tabi ki çok zor epi topu 4 maç izledik ama imkanımız varsa daha yüksek bir bedel koymalıyız..

Takipleyelim. Ozellikle haluk abi hem gakatasarayli hem tarafsız hem de gerceklerden kopmadan yorumlar yapiyor. Futbol dunyasinda boyle insan kalmadi.

Not: Ayrica mac izlerken cildirdigim oyuncularin kendilerini yere atmasi habire faul olmasi olayini da hep gundeme getiriyor

bunları geçen gün izleyeyim dedim 10 dakika yayın yaptılar sonra reklam girdi uyuyakaldım sonra bir uyandım reklam anca bitmişti. O aradaki süreçte 3-5 saat reklam kilitlemiş olabilirler umarım Youtube kanalı da bu hesaba dönmez

Mostafa veya menajeri kabul etmez 30-40m opsiyonları muhtemelen.

Adamlarin savunmalari su an muazzam ya. Harbi facepalm kale arkasi vol2 cd

Sezon sonu ffp bitmiyormuş. Mustafa ve Henry'nin opsiyonunu da hesaba katarsak bizi yine kanser gibi transfer sezonu bekliyor:(

Dünyanın en gereksiz kuralı bi kere karşı takım senin elini kolunu bağlıyo satıştan kazandığın paraya göre bu en büyük falsosu ya da sana teklif veren takım da seni çok rahat sıkıştırabiliyo bu kuraldan dolayı.
Tabi bunları niye düşünsünlerki amaçları makası genişletmek zaten tabi çarçur harcamayalım diyorum ama atıyorum dönem başı Uefa 2-3 milyon bütçe versin bunun yanında sattığın kadar al dese sesimi çıkarmazdım.

Stad girişinden bir kare koymuşlar HES kodu sorgulaması yapılırken sonra diyorlar ki bakın kimse öyle sifre1907 diyerek girmedi diye

O kadar erkek olsalar saat 12:00'dan 21:00'a kadar olan bütün stad kamera görüntülerini 1 saniyesi bile eksik olmadan YouTube filan yüklerler.

Marcao için 20 üstü ütopik geliyor bana ama Mohammed hücum oyuncusu kulüpler cok daha rahat para veriyor 25 milyon düşük olur cenk bile bu civarda gitti 26 yaşındayken .. Haaa bu teklifleri alır miyiz tabi ki çok zor epi topu 4 maç izledik ama imkanımız varsa daha yüksek bir bedel koymalıyız..

25 Milyon müthiş para. 200+ yapar.

bir avrupa vitrini görmesi lazım.

Stad girişinden bir kare koymuşlar HES kodu sorgulaması yapılırken sonra diyorlar ki bakın kimse öyle sifre1907 diyerek girmedi diye

O kadar erkek olsalar saat 12:00'dan 21:00'a kadar olan bütün stad kamera görüntülerini 1 saniyesi bile eksik olmadan YouTube filan yüklerler.

Aynen! 10 saniyelik görüntüden herkes kontrol edilerek girdiğini söylüyorlar.
Ama bizim yönetim içeriye girerken görüntüden orada 15 yaşındaki taraftarın olduğu gördüm ben. 200 metreden tribünleri göstererek kimse olmadığını savunuyorlar. Bizimkiler iyiki fotoğraf çektiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt