Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.Çalhanoğlu bir çılgınlıkla sözleşme uzatmayıp Galatasaray'da efsane olmak istiyorum deyip gelse ne güzel olurdu.
Taylan
Gedson-H.Çalhanoğlu . perfect.

Hakan Çalhanoğlu bize gelsin bi boktan almayan veledlerin küfürlerine maruz kalmasa bende bişey bilmiyorum. Pes,fifa ve menejerlik oyunları oynayıp herkese akıl veriyorlar. Ve bizim forumda da bol bol mevcut.

IMG_3157.JPG
Sözleşmesi bitiyormuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milliyette ki habere göre Porto’da sözleşmesi bitecek Otavio da Silva Monteiro yu istiyormuşuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamla ilgilendiğimizin bir aslı astarı var mı?

Otavio sözleşme uzatmayacak Porto ile o yüzden maaş talebi yüksek olacaktır.

Bize çok uygun bulmuyorum kendisini, Porto zaten Juve'yi elerse en kötü Atletico falan talip olur.

futbol şubesi için konuşuyorum, derdi bugünkü sığ ve gereksiz tartışmalarından çok başkadır.
yönetimi zayıf olsa da, hocası ve idari kadrosuyla önümüzdeki en az 5 seneyi garanti altına alacak bir yapılanmayı 2021 yaz aylarında bitirecektir.
ne beşiktaş ne de fenerbahçe böyle bir yapılanmayı yapabilecek durumda değiller.
ikisi de 2020-2021 sezonunu nasıl olursa olsun şampiyon bitirme derdindeler.
tabii ki biz de şampiyon olmak istiyoruz ama önceliğimiz geleceği kurmak ve çok şükür bitmek de üzere...
yüksek maaşlı oyuncular gidiyor, yerlerine düşük maaşlı ve genç oyuncular geliyor.
allah nasip ederse 2021 yaz kampına ilk defa tam takım girme durumumuz var.
velhasıl gelecek bizim, umudunuz daima yüksek olsun.

Gurrperi yazmış

Otavio yedirmezler bize.
Ki bize yazin
Sol bek
Stoper (luyi durumuna göre)
6 no (taylan icin rekabet)
Sag kanat
Daha önemli.

Ardindan forvet backup
Cm

Takvim haberi ama en beğendiğim oyunculardan biri bize yazılmış. Becali'den oyuncu alabileceğimize inanmasam da heyecanlandım.

Fatih Terim yönetiminde gençleştirme operasyonuna başlayan Galatasaray, sezon sonunda da scout transferlerine devam edecek. Mostafa Mohamed hamlesiyle büyük övgü alan scout departmanının son keşfi Morutan olurken, Terim'in bu ismin transferine de onay verdiği öğrenildi. (Takvim)

Gurrpegi ateşi yakmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt