Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takvim haberi ama en beğendiğim oyunculardan biri bize yazılmış. Becali'den oyuncu alabileceğimize inanmasam da heyecanlandım.

Fatih Terim yönetiminde gençleştirme operasyonuna başlayan Galatasaray, sezon sonunda da scout transferlerine devam edecek. Mostafa Mohamed hamlesiyle büyük övgü alan scout departmanının son keşfi Morutan olurken, Terim'in bu ismin transferine de onay verdiği öğrenildi. (Takvim)
Morutanı bu transfer sezonunda önermiştim kimse bilmezken. Millet ona bile burada oynayamaz dedi

Florentino
Trezege-otavio-gedson-onyekuru
Mohamed

yazdım otavioyu kadroma

Otavio sözleşme uzatmayacak Porto ile o yüzden maaş talebi yüksek olacaktır.

Bize çok uygun bulmuyorum kendisini, Porto zaten Juve'yi elerse en kötü Atletico falan talip olur.
Yani bonservis bedeli ödemeden Otavio 'nun veya Marega'nın transferi gerçekten çok iyi transferler olurdu ama şöyle dönüp takıma bir bakıyorum Otavio nerde oynar diye ya 4-4-2 düzeninde orta sahanın sağında solunda oynar ya da bizim oynadığımız 4-1-4-1 gibi 4-3-3 gibi sistemlerin orta üçlüsünden birisi olabilir

Onyekuru varken 4-4-2 ihtimali üzerinde durmuyorum bile üçlü orta saha düzeninde ne olur dersek bence nokta atışı bir transfer olabilir. Belhanda gibi defansif zaafiyet oluşturmaz, topsuz oyunda Feghouli gibi tembel değildir hücuma dönük bir orta saha oyuncusunun gerektirdiği oyun görüşüne sahip,bununla birlikte dribling becerisi&pas becerisi var gayet hareketli bir oyuncu

Porto'da ne kadar maaş alıyordur Galatasaray'dan maaş beklentisi ne olur bilemem ama kurşun atıp bir şansımızı deneyebiliriz Otavio için de Marega için de gelip STSL'de sinecek oyuncular değil benim izlediğim kadarıyla

Morutanı bu transfer sezonunda önermiştim kimse bilmezken. Millet ona bile burada oynayamaz dedi
Bizim Ömür'e benziyor tarz olarak. Onun 1 tık pas yönü kuvvetli; dribbling yönü ve hız 1 tık düşük versiyonu. Ondan iç oynatılıyor zaten. Bizim takımda oynar ama Becali oyuncudan çift hane bekliyor. O değerde olmasa bile çift hane edene kadar tutuyor oyuncuyu. Ondan zor transfer

Nando
Yedlin Kaan Marcao Yairo
Taylan
Otavio Geson Emre K./Yeni Onye
Mo

güzel takim olurmus cidden. Sadece Yairo soru isareti olr

Sağ kanada Talles Magno’u isterim ben ama trezegede olur
Reis ben oyuncu özellikleri olarak öylesine yazdım o isimleri

florentinoda
Otavioda
Trezegede çok iyi oyuncular ama onları değilde benzer özellikleri olan scout transferlerini daha çok yeğlerim yerlerine

Aslan parçası Onyekuru hem saha içinde hem saha dışında full yakın markaj uyguluyor Gedson'a.

Sezon sonunda kendi gibi yürüyen GS yapacak Gedson'u. :ka:

EugN3yDXMAATLBe

Reis ben oyuncu özellikleri olarak öylesine yazdım o isimleri

florentinoda
Otavioda
Trezegede çok iyi oyuncular ama onları değilde benzer özellikleri olan scout transferlerini daha çok yeğlerim yerlerine
Haklısın ama hücumda azıcık tecrübeli adam lazım hep scout transferiyle olmaz yav özellikle takımın beyni yapacağımız adamların Avrupa’da belli maç tecrübesi olan kafa olarak olgunluğa erişmiş topçular olması lazım mesela Feg’de böyleydi Valencia,Epl gördü iyi kötü oyun zekasını da gösterdi kolayca

Nando
Yedlin Kaan Marcao Yairo
Taylan
Otavio Geson Emre K./Yeni Onye
Mo

güzel takim olurmus cidden. Sadece Yairo soru isareti olr
Bilmiyorum reis çok tanıdığımdan takip ettiğimden değil ama bence çok katkı verebilecek tipte bir oyuncu Yairo Moreno

İzlediğim kadarıyla sol tarafı boylu boyunca tek başına kullanıyor resmen, hızıyla dribling becerisiyle çalışkanlığıyla 2 oyunculuk katkı verebilir, hakkında scout raporları vardı defansif katkısının da ne kadar yüksek olduğunu gösteren

Menajer önerisi midir yoksa Scout ekibi izleyip onay verdi mi bilemem ama Mohamed transferinde Marcao transferinde olduğu gibi scout ekibinin onayını almışsa ne yapıp edip kadroya katmak lazım. Yok menajer önerisiyse eğer almadan 3 kere düşünmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt