Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutanı bu transfer sezonunda önermiştim kimse bilmezken. Millet ona bile burada oynayamaz dediTakvim haberi ama en beğendiğim oyunculardan biri bize yazılmış. Becali'den oyuncu alabileceğimize inanmasam da heyecanlandım.
Fatih Terim yönetiminde gençleştirme operasyonuna başlayan Galatasaray, sezon sonunda da scout transferlerine devam edecek. Mostafa Mohamed hamlesiyle büyük övgü alan scout departmanının son keşfi Morutan olurken, Terim'in bu ismin transferine de onay verdiği öğrenildi. (Takvim)
Bizim duyumcu yazmış
Bizim duyumcu yazmış
Yani bonservis bedeli ödemeden Otavio 'nun veya Marega'nın transferi gerçekten çok iyi transferler olurdu ama şöyle dönüp takıma bir bakıyorum Otavio nerde oynar diye ya 4-4-2 düzeninde orta sahanın sağında solunda oynar ya da bizim oynadığımız 4-1-4-1 gibi 4-3-3 gibi sistemlerin orta üçlüsünden birisi olabilirOtavio sözleşme uzatmayacak Porto ile o yüzden maaş talebi yüksek olacaktır.
Bize çok uygun bulmuyorum kendisini, Porto zaten Juve'yi elerse en kötü Atletico falan talip olur.
Kerem nerde reisFlorentino
Trezege-otavio-gedson-onyekuru
Mohamed
yazdım otavioyu kadroma
Bizim Ömür'e benziyor tarz olarak. Onun 1 tık pas yönü kuvvetli; dribbling yönü ve hız 1 tık düşük versiyonu. Ondan iç oynatılıyor zaten. Bizim takımda oynar ama Becali oyuncudan çift hane bekliyor. O değerde olmasa bile çift hane edene kadar tutuyor oyuncuyu. Ondan zor transferMorutanı bu transfer sezonunda önermiştim kimse bilmezken. Millet ona bile burada oynayamaz dedi
YedeklerdeKerem nerde reis
Sağ kanada Talles Magno’u isterim ben ama trezegede olurYedeklerde
iki kanadıda yedekliyor
forma şansı bulacaktır bol bol
Şu rangersi süper lige transfer etsek görse ebesininkini tersten
Reis ben oyuncu özellikleri olarak öylesine yazdım o isimleriSağ kanada Talles Magno’u isterim ben ama trezegede olur
Haklısın ama hücumda azıcık tecrübeli adam lazım hep scout transferiyle olmaz yav özellikle takımın beyni yapacağımız adamların Avrupa’da belli maç tecrübesi olan kafa olarak olgunluğa erişmiş topçular olması lazım mesela Feg’de böyleydi Valencia,Epl gördü iyi kötü oyun zekasını da gösterdi kolaycaReis ben oyuncu özellikleri olarak öylesine yazdım o isimleri
florentinoda
Otavioda
Trezegede çok iyi oyuncular ama onları değilde benzer özellikleri olan scout transferlerini daha çok yeğlerim yerlerine
Bilmiyorum reis çok tanıdığımdan takip ettiğimden değil ama bence çok katkı verebilecek tipte bir oyuncu Yairo MorenoNando
Yedlin Kaan Marcao Yairo
Taylan
Otavio Geson Emre K./Yeni Onye
Mo
güzel takim olurmus cidden. Sadece Yairo soru isareti olr