Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Gençlerbirliği'nde oynayan 21 yaşındaki sağ bek Ömürcan Artan ile anlaşmaya vardı! (@sportcelltr)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano-Fegh-Seri ne öttürmüş yav Fener'i. Biz fazla bile top oynuyoruz valla eldeki kadroya.
Başak ve Ts gibi son düzlüğü oynayamayacak takımları alaşağı edeceğimize bu seneyi de görünce kesn gözüyle bakıyorum.

Daha kötüsü günden güne daha iyi pas oyunu oynuyor; skoru alınca geçişi de iyi yapıyorduk. Tüm ivme yok oldu pandemi girince.

Galatasaray, Gençlerbirliği'nde oynayan 21 yaşındaki sağ bek Ömürcan Artan ile anlaşmaya vardı! (@sportcelltr)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sene sonu sözleşmesi bitiyor, doğru olabilir. Şener yerine bonservissiz iyi bir deneme olur bence.

Başak ve Ts gibi son düzlüğü oynayamayacak takımları alaşağı edeceğimize bu seneyi de görünce kesn gözüyle bakıyorum.

Daha kötüsü günden güne daha iyi pas oyunu oynuyor; skoru alınca geçişi de iyi yapıyorduk. Tüm ivme yok oldu pandemi girince.

Pandemiden çok Muslera sakatlığı da bitirdi bizi. Zaten pandemi 100 yılda 1 bir olaydı, üstüne takımın son 10 yıldaki bayrak adamını da kaybedince altından kalkamadık. Bizim çok uzun zamandır en büyük eksiğimiz saha içinde lider adamdı, bu yıl Arda'nın gelmesiyle o noktada bayağı mesafe kaydettik. Geçtim iyi Arda'yı, bu yılın başındaki obez Arda kadar bir topçu-lider olsaydı takımda büyük ihtimal geçen yıl Muslera kaybına rağmen işi son maçlara kadar götürürdük. Muslera-Arda gibi bir şey olsa zaten o rakiplerin en az 2 maç önünde göğüslerdik ipi. Trabzon-Başak son haftalar yarışa girdiler resmen ben olmayayım, sen şampiyon ol diye. O sıra potada olan Galatasaray bu enayiliklere gelmediği için final kaybetmiyor zaten.

Bence kadro kalitemiz daha kötü olsa da oyunumuz ve daha önemlisi oyun istikrarımız bu yıl çok daha üst düzey. Geçen yıl Muslera'nın 5 haftalık kaybına ligi verirken bu yıl koca bir devreyi neredeyse kalecisiz oynamamıza rağmen potada kalarak geçtik. Kalecilerin 1-2 maçtaki az buz değil, bayağı ikram hataları olmasa daha iyi yerde bile olabilirdik. Terim'in daha önce hiçbir takımının olmadığı kadar iyi bir savunma takımı, eldeki imkansızlıklara karşın gayet tatminkar bir pas takımı. Ben %80'inin beceride olduğuna inansam da duran toplardaki genel kısırlığımız haricinde hemen her şeyi hakikaten Avrupa'nın orta seviyelerinde yapıyoruz. Eldeki imkan ve durumları düşünürsek bence bu da gayet iyi bir seviyedir. Terim'in ilk defa kendinden sonraki teknik direktörler ve Galatasaray'ın geleceği için de bir şeyler yapmak adına çabaladığını görmek sevindirici. Sergen'in bayağı iyi seviyede uyguladığı, Terim'inse gözü kapalı oynatabileceği kaos futbolu yerine bana göre çok daha fazla geleceği ve getirisi olan pas ve denge oyununu daha düşük seviyede de olsa oynamaya ve geliştirmeye çalıştığımız için oldukça memnunum.

Hain firüs olmasa net şampiyonduk

Atletini sevdiğimin Seri'sini özlediğimi farkettim videoyu izleyince 🙃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt