Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bikem Kanık, Polat Bengiserp, Köksal Ünlü, Remzi Sanver, Burçak Zorlu, Işıtan Gün, Özen Kuzu, Fatih Birol, Özgür Kalelioğlu, Turhan Özen, Asaf Savaş Akat, Mehmet Şenol, Ozan Şener
Peki burada ekonomik olarak sıcak para lazım olduğunda sonra almak üzere koyabilecek bir nevi ekonomik olarak Albayrak gücünde biri var mı?

Işıtan Gün hariç hiçbirini duymadım.
Mehmet Şenol'da eskiden Galatasaray Dergi'nin başındaydı. Şimdi twitter'da fener'in nasıl 28 şampiyonluğu olamayacağı ile ilgili floodları var. Diğerlerini ben de tanımıyorum ama hepsi işinde başarılı iş adamları. Remzi Sanver'de Masonmuş. Twitter'da listeyi doğrulamış.
Peki burada ekonomik olarak sıcak para lazım olduğunda sonra almak üzere koyabilecek bir nevi ekonomik olarak Albayrak gücünde biri var mı?
Bireysel olarak koyabilirler mi bilmiyorum ama portföyleri geniş olduğu için koyabilecek isimleri tanıyorlardır diye tahmin ediyorum. Sonuçta Erden Timur MC'nin listesinde olmamasına rağmen Albayrak'tan fazla yardım etmiştir.

Sozlesmesi sezon sonu biten De La Cruz’un sozlesmesini uzatmislar.

Yok bu di marzioyla çalışıyodu galiba yanlış hatırlamıyosam

BwcPV4-IgAAiHn6.jpg:large

Reddit de hem Chelsea, hem Man Utd ve Milan taraftari adami en düsük realiablity tier seviyesine koyuyor.

Mehmet Şenol'da eskiden Galatasaray Dergi'nin başındaydı. Şimdi twitter'da fener'in nasıl 28 şampiyonluğu olamayacağı ile ilgili floodları var. Diğerlerini ben de tanımıyorum ama hepsi işinde başarılı iş adamları. Remzi Sanver'de Masonmuş. Twitter'da listeyi doğrulamış.

Bireysel olarak koyabilirler mi bilmiyorum ama portföyleri geniş olduğu için koyabilecek isimleri tanıyorlardır diye tahmin ediyorum. Sonuçta Erden Timur MC'nin listesinde olmamasına rağmen Albayrak'tan fazla yardım etmiştir.
Bi masonumuz eksikti. Harbiden baktım herif 33. dereceden mason çıktı. Eksik olsun be kardeşim. Getirin ordan futboldan anlayan adamları.

Yönetim, yeni sözleşmelerde tavan ücret olarak Muslera'yı belirledi. 3 milyon 575 bin € garanti ücrete sahip Muslera'ya yeni sezonda 2.5 milyon € ödenecek. Yeni transferlerin hiçbiri de bundan sonra Uruguaylı kaleciden fazla kazanmayacak. [Sabah]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Efecan'ı isterim sezon sonu. Çokta güzel açıklamar yaptı. Ayrıca gayet iyi. İlk 11 olmaz belki ama yedekte bundan iyisi olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt