Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz tebrik etti. Muslera kalede ahtopot gibi dedi. Luyinin pozisyonu soruldu buna yorum yapmam doğru olmaz, gs taraftarını karşıma alamam dedi kırmızıysa kırmızıdır dedi. Bizim hak ettiğimiz söyledi maçın. 2. yarı biz iyi oynadık ama olmadı dedi.

@Keramettin TANRIVERDİ

ben bu önde basmama işine taktım

bugün de sıkıntılıydı geçenki konu ne dersin
Golü bulana kadar ezdik yav herifleri

Üstüne penaltımız verilmedi, kırmızı verilmedi saldık maçı.

Bence az eforla zone press yapmak daha faydalı şu an için yeterince kondüsyon kalitemiz yok.

Golü bulana kadar ezdik yav herifleri

Üstüne penaltımız verilmedi, kırmızı verilmedi saldık maçı.

Bence az eforla zone press yapmak daha faydalı şu an için yeterince kondüsyon kalitemiz yok.

ben de ilk 25 dakika filan beğendim ama dikkat edersen o pozisyonların hepsi şok top kapmalarla idi

bence bu tarz rakiplere özellikle ligde korkmadan basmalıyız önde

caulker şişirdiğinde luyindama ve marcao süpürür topu ki dönen topları da aşırı basacak ortasahası yoktu alanyanın

maç ikinci yarı puan kaybına sebep olabilecek hallere geldi

ben de ilk 25 dakika filan beğendim ama dikkat edersen o pozisyonların hepsi şok top kapmalarla idi

bence bu tarz rakiplere özellikle ligde korkmadan basmalıyız önde

caulker şişirdiğinde luyindama ve marcao süpürür topu ki dönen topları da aşırı basacak ortasahası yoktu alanyanın

maç ikinci yarı puan kaybına sebep olabilecek hallere geldi
Bunların hepsinin sebebi playmaker eksikliği. Salih Uçan kadar bile bunu yapabilen yok bizde. Emin ol bir tane oyun aklı olsa her şey değişecek.

Bunların hepsinin sebebi playmaker eksikliği. Salih Uçan kadar bile bunu yapabilen yok bizde. Emin ol bir tane oyun aklı olsa her şey değişecek.

ortasahada net 2 eksiğimiz var bu görülüyor

pas kalitesi çok düşük

buna bekler ve onyekuru da eklenince zorlanıyoruz bu doğru

ama dediğim gibi bu sorunları rakibi bozarak azaltabilirdik

topu tutamıyorsan onlara da tutturma gibi

Efecan Karaca bizim alt yapıdan çıkma. Yıllardır bu standartlarda oynuyor. Gelmesini isterim.

Olurya Taylan için 10 milyon üzeri bir para teklif gelirse ve oyuncu satılırsa 6 milyon civarına Umut+ Berkan ikilisini Alanya'dan almak lazım. En kötü Berkan'ı almak lazım Taylan yerine koymak için.

Olurya Taylan için 10 milyon üzeri bir para teklif gelirse ve oyuncu satılırsa 6 milyon civarına Umut+ Berkan ikilisini Alanya'dan almak lazım. En kötü Berkan'ı almak lazım Taylan yerine koymak için.
Berkan için bize en az 5 çekeceklerdir bu yüzden gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt