- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb ile fark 3 (averaj bizde 4 ). hic birsey degil ama mental olarak cöküntü yasayabilirler artik.
bjk kaldi
sanmam sanirim gustavo + irfan dönüyorlar o maca. adamlar salak gibi irfan yerine forvet alsalardi bu durumda olmazlardi. iyi sictilarHaftaya ts de büyük ihtimalle vuracak iyice dibe vuracaklar. Bin beter olsunlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sanmam sanirim gustavo + irfan dönüyorlar o maca. adamlar salak gibi irfan yerine forvet alsalardi bu durumda olmazlardi. iyi sictilar
Hamle oyuncusuna 5 milyon istiyorlarİrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunarı Göztepeden kurtarsak iyi olur aslında. Halil geliştiriyor kendini sürekli iyi bir hamle oyuncusu olur lig ve kupa için.
Hamle oyuncusuna 5 milyon istiyorlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zagrebin eski hocası değil mi o@Keramettin TANRIVERDİ
antuda görünce aklıma geldi de bu bjelica osijekte zagrep ile kafa kafaya gidiyor
nasıl hoca bu adam
Zagrebin eski hocası değil mi o
Çok iyi oynatıyordu zagreb'i
Onu istiyorlardı bir ara evet.aynen fenerle anlaşmış sonra emre bozmuş muhabbetini gördüm antuyu okurken
şimdi baktım osijek diye bir takımın başına geçmiş ve ligde dinamo ile kafa kafaya gidiyor şu an
2.24 puan ortalaması yakalamış
Onu istiyorlardı bir ara evet.
Osijek genelde ilk 4'te bitiren bir takım galiba o ligde yani diğer senelere benzer bir puan toplamış Zagreb daha az toplamış diğer yıllara göre. Ama yinede Erol'dan falan çok daha iyi hoca oynattığı oyunda iyiydi ama aynı oyunu burada oynatması çok zor ona uygun futbolcular alınmalı çünkü.aynen fenerle anlaşmış sonra emre bozmuş muhabbetini gördüm antuyu okurken
şimdi baktım osijek diye bir takımın başına geçmiş ve ligde dinamo ile kafa kafaya gidiyor şu an
2.24 puan ortalaması yakalamış