Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can bu Fenerbahçe'de iş yapar bence ne diyorsunuz ? Orta sahaları gerçekten çok kötü.

fb ile fark 3 (averaj bizde 4 ). hic birsey degil ama mental olarak cöküntü yasayabilirler artik.
bjk kaldi

İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunarı Göztepeden kurtarsak iyi olur aslında. Halil geliştiriyor kendini sürekli iyi bir hamle oyuncusu olur lig ve kupa için.

Bu mesut özil bize gelse ilk maçlarda bu performansı verse ''mesut özil bitmiş'' ''mesut özil galatasaray'da sistemi bozdu.'' ''mesut özil kadro dışı kalmalı'' haberleri ve tweetleri görürdürk.

Sneijder'e yapıldı çünkü ilk geldiğinde..Umut-burak ikilisinin forvet amrabat-hamit ikisinin kanat olduğu takımı sneijder bozuyor diyorlardı.Her olumsuz sonucu ona yıkmaya çalışıyorlardı.

Mesut için ölü taklidi yapıyorlar..

Zagrebin eski hocası değil mi o

Çok iyi oynatıyordu zagreb'i

aynen fenerle anlaşmış sonra emre bozmuş muhabbetini gördüm antuyu okurken

şimdi baktım osijek diye bir takımın başına geçmiş ve ligde dinamo ile kafa kafaya gidiyor şu an

2.24 puan ortalaması yakalamış

aynen fenerle anlaşmış sonra emre bozmuş muhabbetini gördüm antuyu okurken

şimdi baktım osijek diye bir takımın başına geçmiş ve ligde dinamo ile kafa kafaya gidiyor şu an

2.24 puan ortalaması yakalamış
Osijek genelde ilk 4'te bitiren bir takım galiba o ligde yani diğer senelere benzer bir puan toplamış Zagreb daha az toplamış diğer yıllara göre. Ama yinede Erol'dan falan çok daha iyi hoca oynattığı oyunda iyiydi ama aynı oyunu burada oynatması çok zor ona uygun futbolcular alınmalı çünkü.

İrfancanı istediğimiz yazılmıştı acaba görüşmeler var mı? Ben baya beğendim bu çocuğu, potansiyelli bi kaleci. Musleradan öğreneceği çok şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt