Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
bekleyip görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyip görelim
Oranlar hala çok sacma.
Berg kapalı kutu 11’e yerleştirmez hoca direkgedson lindström
berg
orta sahası nasıl olur berg sözleşmesi bitiyor taylana yüksek teklifler gelecektir
Valla kanka sacma olan feneri hala favori gormeleri. 3 puan ve averaj olarak geride olan takima ayni orani veriyorsan onlari bizden onde goruyorsun demektir. Hakem, federasyon destegini falan hesaba katiyorlar herhalde ama dün gördüğümüz gibi o boktan futbolu hakemler bile kurtaramiyor. Yabanci şirketlerin oranları mantikli. Bize 2.30, bjkye 2.70, fenere 3.40 civari vermişler. Doğrusu boyle olmalı. He bana gore dünkü galibiyetten sonra %90 sampiyonuz.Olması gereken oranları alalım kanka, ona göre zengin olmak isteyenler değerlendirsin.
Berg kapalı kutu 11’e yerleştirmez hoca direk
Ben şahsen fırsat olursa Florentino’u isterim o bölgeye
O kadar ederler mi bilmem de florentino kiralık lindström bonservisle güzel olur ama Lindström’e çok fazla gömmemeliyizflorentino lindström 25 milyon isterler ama değer
hataya rahat çakarız aga. çok açık veriyorlar arkadaHatay + Antalya zor
10 milyona Kamaldeen,15 milyonunu da Hlozek’i alırdım. Sözleşmesi biten Abram var Marcao’nun yerine alırdım.Az FM Mode fantezisi yapalim. Diyelim yazin Marcao (13-15), Feghouli (2-4), Diagne(6-7) ve Taylani (10) sattik ve gelen paranin bir kismi ile Mohamed ve Onyekurunun bonservisini aldik. Üstüne 25 milyon € civarinda para kaldi. O parayla nasil kadro kurardiniz?
Az FM Mode fantezisi yapalim. Diyelim yazin Marcao (13-15), Feghouli (2-4), Diagne(6-7) ve Taylani (10) sattik ve gelen paranin bir kismi ile Mohamed ve Onyekurunun bonservisini aldik. Üstüne 25 milyon € civarinda para kaldi. O parayla nasil kadro kurardiniz?
Diagne’i küme düşerlerse 4 milyona opsiyonunu çekip minimum 10’a satarlar renktaş benden demesi zaten kümede kalacakları yok heriflerin belli.Diagne bi kaç gol atarsa ve wbanin konuşulan opsiyonu yoksa onu daha çok paraya bile satarız
Diagne’i küme düşerlerse 4 milyona opsiyonunu çekip minimum 10’a satarlar renktaş benden demesi zaten kümede kalacakları yok heriflerin belli.
Keşke Diagne’i ikna etsekde WBA opsiyonunu çekemese biz direk satsak o fiyatlara çok iyi olur ama kaç senedir bi cenabetlik var bu kulüpte zor maalesef.
Haklısın,kalmayacaksa bile kan emicilere bırakmamalı kulübü kesinlikle kim olursa olsun.Aynen, katılıyorum
Cenabetlikten ziyade beceriksizlik de var maalesef. Son transfer dönemi iyi geçti ama ondan öncekileri herkes bilir.
Cengiz kalacaksa yönetimi mutlaka değiştirmeli