Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Cok iyi zemin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi zemin.
![]()
güvenTam bir İzmir takımı helal olsun.Bazılarına da örnek olsun.
Kalan Göztepe maçımızın deplasmanda olmasına ayrıca sevindim. Tüm yollar şampiyonluğa çıkıyor.
Abdurrahim gitse zaten düzelme olacak ama fatih terimin arkasina yapişti birakmiyor.Yeni yönetim fatih terimi istemez bence.Haklısın,kalmayacaksa bile kan emicilere bırakmamalı kulübü kesinlikle kim olursa olsun.
Gomis penaltıdan mi atmıştı ?
Zaten bu 5 mac sonrasi fbye 3-4 , bjkye 4-5 atarsak sampiyonuz. Fbye karsi ikili averaji aldik. Bjkye kaybedersek bile koymaz.Şu fiksturlere bak hakemler adam gibi yönetsin en yakın rakibe 6 puan cakariz 5 maçta
hahaaahahahhaha
Ben olsam yayında orayı buzlarımBakalım buradan da ceza yiyecekler mi? Yerlerse şaşırmam sonuçta adamların logolarını onlardan izinsiz kullanıyorlar cuzi de olsa bir tazminat ödemesi olabilir. Tabi bu konuda kanunları bilmiyorum o yüzden bu tamamen bir tahmin.
hahaaahahahhaha
Kim abi onlarBizimle ismi geçen gençler çok iyi. Bi kaç tanesini alsak muazzam olur. 10 numara,sağ açık ve 6-8 numara bulmalıyız.
Morutan,Lindeström,Kamaldeen vs. Hele bu Morutan mükemmel. Sonuna kadar zorlanmalı.