Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili galatasaraylılar,
Çeşitli sosyal medya platformlarında galatasarayımızın adını bazı terör örgütleriyle BİLİNÇLİ VE ORGANİZE bir şekilde yan yana getirme furyası artan bir ivmeyle devam etmektedir
Bu zevatlar daha geçen sene fetö bitti cimbom bitti nihahaha şeklinde alay ederken şimdi ne yapmaya çalıştıkları çık açık bir şekilde görülmektedir
Biz her maçı kazanmayacağız mağlup olacağız dağılacağız belki ama TERİMİMİZİ kaybetmemeliyiz.
BİZ GALATASARAYIZ AZ KALDI BİZ VE ONLAR OLMAYA AZ KALDI.

Geçen sene daha ekim ayında beş büyük ligde şampiyonluk yarışı bitmiş, ligler bence yavan geçmişti.

Bu sene Premier lig, La liga ve Bundesliga'da şampiyonluk yarışı çetin geçeceğe benziyor :)

KAP - Şirketimiz, 1 Haziran 2017 - 31 Mayıs 2018 döneminde 228.892.219 TL zarar etmiştir.

30 milyon euro zarar etmisiz 1 senede yani sampiyonlar ligi olmadigi bir suru oyuncu alinan bir periyod icin kotu degil

Geçen sene daha ekim ayında beş büyük ligde şampiyonluk yarışı bitmiş, ligler bence yavan geçmişti.

Bu sene Premier lig, La liga ve Bundesliga'da şampiyonluk yarışı çetin geçeceğe benziyor :)

Bizim lig tam kaos ya. Artık büyük takimlar hic bir deplasmanda kolay kazanamaz. Yabanci sinirini boyle kalirsa onumuzdeki yillarda iyi organize olmus bir Anadolu takımı şampiyon olabilir

Bizim lig tam kaos ya. Artık büyük takimlar hic bir deplasmanda kolay kazanamaz. Yabanci sinirini boyle kalirsa onumuzdeki yillarda iyi organize olmus bir Anadolu takımı şampiyon olabilir

Hocam Galatasarayli olmasam yemin ediyorum türk liginde tek maç izlemezdim.

Evet rekabet çekişme üst seviyede ammavelakin saha zeminleri, oynanan futbolun kalitesi, hakemlerin kötü ve standartsiz oluşu, ligin genel anlamda temiz olmaması derken gerçekten galatasaray ve rakiplerinin dışında bir maç izleyip kafamı çok bulandırmıyorum.

Hocam Galatasarayli olmasam yemin ediyorum türk liginde tek maç izlemezdim.

Evet rekabet çekişme üst seviyede ammavelakin saha zeminleri, oynanan futbolun kalitesi, hakemlerin kötü ve standartsiz oluşu, ligin genel anlamda temiz olmaması derken gerçekten galatasaray ve rakiplerinin dışında bir maç izleyip kafamı çok bulandırmıyorum.
Lig günden güne daha izlenebilir konuma geliyor.

Asıl 2015 öncesinde çok leş futbol vardı.

Hakikaten ya :) simdi düşünüyorum da cok kötüymüş. Bugun trabzon kasimpasa maci bile zevkli artik. Yayin gelirinden 6. Siradayiz. Çok kötü bir tablo yok aslinda

Kesinlikle öyle ama şöyle sorayım yabancı olsan izler miydin? Ben 1 maç bile izlemezdim. Fransa ligini bile senede 3 maç falan izliyorumdur. Gerçi bebn iyi sporsever sayılmam ama yinede sonucun çok değieceğini aanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt