- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Altan Günaydın "Yaşasın ruh hastası Galatasaray'lılar" düşüncesine uyacak bir dop depici...
Sağlam dövüşüyor beğendim@Altan Günaydın "Yaşasın ruh hastası Galatasaray'lılar" düşüncesine uyacak bir dop depici...
Geçen sene daha ekim ayında beş büyük ligde şampiyonluk yarışı bitmiş, ligler bence yavan geçmişti.
Bu sene Premier lig, La liga ve Bundesliga'da şampiyonluk yarışı çetin geçeceğe benziyor![]()
Bizim lig tam kaos ya. Artık büyük takimlar hic bir deplasmanda kolay kazanamaz. Yabanci sinirini boyle kalirsa onumuzdeki yillarda iyi organize olmus bir Anadolu takımı şampiyon olabilir
Lig günden güne daha izlenebilir konuma geliyor.Hocam Galatasarayli olmasam yemin ediyorum türk liginde tek maç izlemezdim.
Evet rekabet çekişme üst seviyede ammavelakin saha zeminleri, oynanan futbolun kalitesi, hakemlerin kötü ve standartsiz oluşu, ligin genel anlamda temiz olmaması derken gerçekten galatasaray ve rakiplerinin dışında bir maç izleyip kafamı çok bulandırmıyorum.
Lig günden güne daha izlenebilir konuma geliyor.
Asıl 2015 öncesinde çok leş futbol vardı.
Kesinlikle öyle ama şöyle sorayım yabancı olsan izler miydin? Ben 1 maç bile izlemezdim. Fransa ligini bile senede 3 maç falan izliyorumdur. Gerçi bebn iyi sporsever sayılmam ama yinede sonucun çok değieceğini aanmıyorum.Lig günden güne daha izlenebilir konuma geliyor.
Asıl 2015 öncesinde çok leş futbol vardı.