Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Menajeri resmen ağlıyor alın diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu saatden sonra almayan tamamen haindir. Adam bize getirmek icin ugrasiyorMenajeri resmen ağlıyor alın diye
Totti, Baggio, Montella, Delvecchio, Inzaghi, Vieri devrinin son italyanlarindan. Bilen bilir, en son Matri icin çok yazmistim burada insallah gelir diye (Pandev'in alindigi dönemlerde).
Quagliarella, bize gelseydi, adi süphesiz efsaneler arasında anilirdi. En az bir Nonda, Baros, Nouma, Van Hooijdonk katkisi verirdi:
olympiakos toure yi de dün aldi mesela. Eger fesh etmisse oynatabiliriz hemenANAYASAYA İYİ BAKTINIZ MI SONRA MODESTE İÇİN BİR DE KAMYON YÜKÜYLE TAZMİNAT ÖDEMEYELİM
BEN YİNE DE ÜNLÜ 'MODESTE' ŞİİRİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM
GOLCUYE SİİR
Antony modeste
Golleri
Yolla
Yolla golleri
Deste
Deste
O zaman bizim hainler iyice araştırsın bakalım tonla hukukçu var. GS üniversitesi hukuk fakültesi çalıştay başlatsınolympiakos toure yi de dün aldi mesela. Eger fesh etmisse oynatabiliriz hemen
Böyle birsey mumkun mu bu arada
Böyle birsey mumkun mu bu arada
Yok onu kastetmedim renkdas. Fifa dan transfer izni gelir mi acaba dedimPara senin değil mi ahbap?İstersen ZURNA bile yazdırabilirsin.
istenilen herşey yazdırılabilir ben FBnin kocası yazdırmıştımBöyle birsey mumkun mu bu arada
Yok onu kastetmedim renkdas. Fifa dan transfer izni gelir mi acaba dedim
Uğur Ağabey gençlerin bunu örnek alması dileğiyle.istenilen herşey yazdırılabilir ben FBnin kocası yazdırmıştım