Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav böyle saçma şey mi olur, bunlar gomis'i yollayıp para kazanmadı mi? ayrica baskan cikip demedi mi "31 mayıs 2019'da alis-satis dengeli olmalı" diye? Simdi bu 400 bin euro sacmaligi nerden cikiyor?

Gomis satlmasaydi biz simdi ceza mi yiyecektik?

Hesaplamalari mi yanlis yapmislar? Boyleyse gercekten rezalet.

Yalniz Sansal iyi bir duyumcu degil. Bu sene ne soylediyse yalan cikti.

çıtır tavuk topu varsa voleybol oynayalım canım sıkıldı :Q

asagı yukarı her takım bu arada hazırlık macı yapacak bakalım bizimkiler yapacakmı

Uğur karakullukcu fena bombalıyor aspor'da, duygularımıza tercüman oluyor

Transfer ve Tescil Dönemi ile ilgili kural.

DmMbB_tXoAEKNlv.jpg

Fiko son anda iki iyi transfer yaptı: Karius ve Ljajic

Biz ise son haftada iyice saçmaladık. Insan düsündükce sinirleniyor.

FB ise tam toplama takim oldu, bu sezon onlardan bir şey beklemiyorum acikcasi.

Avrupa'da göstereceğimiz performansın tam bir muamma olduğunu düşündüğümden grupta birinciliğe de dördüncülüğe şaşırmam ama transfer yapamayacağımıza göre takımın kadro rotasyonu ve dizilişi üzerinde kafa patlatmakta fayda var ben zaten kötü olan defansımızın göbeğini sağlamlaştırıp vasıfsız forvetlerimize de gerekli sinerjiyi yaratacak ve orta saha katkısını maksimuma çıkarabilecek naçizane 3-1-4-2 dizilişimi takdirinize sunuyorum. Vakit beyin fırtınası vaktidir aslanlar !
gs kadro.webp

İtalya Serie A'da oyuncuların maaş tabloları. Maaşlar brüt değil nettir.

DmPB_YZXsAAdDrL.jpg

31 milyon nasıl bi para yav biz bütün oyunculara ancak 42 43 verebiliyoruz

immobile 2.3 alıyor resmen komedi

perisic 4 alıyor biz feghouliye 4.5 veriyoruz puanbaşılarla beraber :)))

milinkovic 1.8 selçuk inan 3

vay be

Avrupa'da göstereceğimiz performansın tam bir muamma olduğunu düşündüğümden grupta birinciliğe de dördüncülüğe şaşırmam ama transfer yapamayacağımıza göre takımın kadro rotasyonu ve dizilişi üzerinde kafa patlatmakta fayda var ben zaten kötü olan defansımızın göbeğini sağlamlaştırıp vasıfsız forvetlerimize de gerekli sinerjiyi yaratacak ve orta saha katkısını maksimuma çıkarabilecek naçizane 3-1-4-2 dizilişimi takdirinize sunuyorum. Vakit beyin fırtınası vaktidir aslanlar !
Ekli dosyayı görüntüle 28341
Fazla defansif degil mi renkdas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt