Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya Serie A'da oyuncuların maaş tabloları. Maaşlar brüt değil nettir.

DmPB_YZXsAAdDrL.jpg
burada kilit nokta bence Maas tablosu degil, takim ici dengelerin gayet mantıklı olması.

bizde oynamayan adam 3m, sürekli ilk 11 oynayan adam 1,6m alıyor.

Avrupa'da göstereceğimiz performansın tam bir muamma olduğunu düşündüğümden grupta birinciliğe de dördüncülüğe şaşırmam ama transfer yapamayacağımıza göre takımın kadro rotasyonu ve dizilişi üzerinde kafa patlatmakta fayda var ben zaten kötü olan defansımızın göbeğini sağlamlaştırıp vasıfsız forvetlerimize de gerekli sinerjiyi yaratacak ve orta saha katkısını maksimuma çıkarabilecek naçizane 3-1-4-2 dizilişimi takdirinize sunuyorum. Vakit beyin fırtınası vaktidir aslanlar !
Ekli dosyayı görüntüle 28341
TCK 141. maddesine göre cinayetten yargilanabilirsin. Futbolun katilisin Metin. Hangi takimlisin bu arada?

Seviyoruz seni can-ı gönülden
Cimbombomsun sen bizim canımız

Dikkat ederseniz son postlarımda Türkçe dil bilgisi adına önemli konulara değindim. Sınava hazırlanacak arkadaşlarımıza faydalı olacaktır şüphesiz. Bizde büyüklerimizden böyle gördük kardeşim hamurumuzda var.

Liverpool bjk maçını izliyorum full time sabri ugan anlatımıyla
Son 10 dksı efsane. ?

Dikkat ederseniz son postlarımda Türkçe dil bilgisi adına önemli konulara değindim. Sınava hazırlanacak arkadaşlarımıza faydalı olacaktır şüphesiz. Bizde büyüklerimizden böyle gördük kardeşim hamurumuzda var.

"de" ayrı olacak yalnız, "Biz de" şeklinde.

"biz de büyüklerimizden böyle gördük"

"bizde(bizim sülalede), büyüklerimizden böyle gördük"

yazarın söylemek istediğine göre yanlış veya doğru olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt