Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüneyt - Yusuf
Falco - Stumpf
Popescu - Bülent
Song - Tomas
Ujfalusi - Semih

zirvalogo.png
Aynen üstat ihaneti aysalcılara tekrar tekrar hatırlatalım;

Bir de 1 yabancı yeter de artar diyordu...

Dostum ama Selcuk ve Sinan'in ilk 11 oldugu takimda Fernando ve Feg yedek beklerse 80'ler Belcika'sindan cok 90'lar Lichtenstein'ina döneriz.
fernandoyu yabancı bolluğundan unutmuşum dmc olarak kullanacağım linnesin yerine yazdım eskisinden de güzel oldu.
feghoulinin pozisyonu 8.5 (mc-amc kırması) olduğu için bence bu takımda ona yer yok... takımın en kaliteli topçusu olması bu acı gerçeği değiştirmiyor... bu takımda feghouli, sıra gecesindeki bas gitar gibi duruyor ne yapsan uymaz...

bence bu sene defansta çözüm 3lü defans 2li önlibero... ofansta ise orta saha kanatları atak yönlü işletip forvet açığını kapatmak
avrupada 3-2-4-1 lazım bize... ligde ise 3-1-4-2... bu kadro bağırıyor merkezden oynayan takımın en etkili adamlarını kanata hapsetmek niye diye? defans merkezi zayıf ve transfer şansı yok donk-serdar-ahmet yapsak önüne linnes-nagotomuyu dmc olarak kullansak kontraya net çıkışımız olur mc zaten fernando-badou yaparız. kanatlara mariano-emre denenmeli forvet onyekuru yedeği de sinan... erenle avrupada gol bulmak zor..
avrupada bu işler bence.... ligde dmc oynatacağımız linnes yerine forvet arttırıp sinan veya ereni kullanabiliriz.... başarı şifremiz 3R bence...
realist bakış açısı -> rotasyonlu kadro -> radikal bir diziliş ...

Güzel diziliş ama biraz fazla ofansif gibi...

Böyle oynamalıyız ki gol atabilelim.Tüm takım kapanmamalıyız.

Fatih hocanın bir sözü var. En iyi savunma hücumdur. diye

Savunma forvetle başlar. İleride rakibe sürekli pres baskı yapacaksın ki senin kalene az gelsin. Rakip ne kadar senin kalene az gelirse o kadar avantajlısın. Hemde gol atmak için rakipten daha çok şansın olur. Bu bitiriciliğe göre değişir tabi.

Yani önemli olan top rakipteyken rakibi sürekli rahatsız etmek kalemizden uzak oynamasını sağlamak.

Bu benim görüşüm.

Böyle oynamalıyızki gol atabilelim. Tüm takım kapanmamalıyız.

Fatih hocanın bir sözü var."En iyi savunma hücumdur" diye

Savunma forvetle başlar. İleride rakibe sürekli pres baskı yapacaksın ki senin kalene az gelsin. Rakip ne kadar senin kalene az gelirse o kadar avantajlısın. Hemde gol atmak için rakipten daha çok şansın olur. Bu bitiriciliğe göre değişir tabi.

Yani önemli olan top rakipteyken rakibi sürekli rahatsız etmek kalemizden uzak oynamasını sağlamak.
katılıyorum ama defansımız çok kötü... ben onu dikkate alan "daha geriden basan - kontra terimist" bir stile geçiş şart diyorum...

katılıyorum ama defansımız çok kötü... ben onu dikkate alan "daha geriden basan - kontra terimist" bir stile geçiş şart diyorum...

Savunma çok kötü aynen. Başkan sağolsun bir takviye yapamadı stopere. Forvette alınmadı.

Donk mutlaka stoper oynamalı. Maicon takımın başını yakabilir. Belhanda da öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt