Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Cüneyt - Yusuf
Falco - Stumpf
Popescu - Bülent
Song - Tomas
Ujfalusi - Semih
Falco - Stumpf
Popescu - Bülent
Song - Tomas
Ujfalusi - Semih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar - MaiconCüneyt - Yusuf
Falco - Stumpf
Popescu - Bülent
Song - Tomas
Ujfalusi - Semih
O kimdi cris olamaz herhalde?Danyle semih iyidi
onlari bozunca tezgah dagildi
sirf pas veriyor diye hiyarin tekini aldik stopere koyduk gereksiz 1 sekilde
Aynen üstat ihaneti aysalcılara tekrar tekrar hatırlatalım;
Aynen üstat ihaneti aysalcılara tekrar tekrar hatırlatalım;
Bir de 1 yabancı yeter de artar diyordu...
Sindirdim tek tük kalanları da keklik gibi avlıyorum ara ara işte böyle forvetsiz kalma gibi durumlar olunca bize ekmek çıkar mı diye kafalarını çıkarıyorlar tek saçmayla indiriyorum hürmetler el tetikte...insallah civarda aysalci yoktur ustat gece gece cinlerimiz tepeye cikmasin
Aynen.Danyle semih iyidi
onlari bozunca tezgah dagildi
sirf pas veriyor diye hiyarin tekini aldik stopere koyduk gereksiz 1 sekilde
fernandoyu yabancı bolluğundan unutmuşum dmc olarak kullanacağım linnesin yerine yazdım eskisinden de güzel oldu.Dostum ama Selcuk ve Sinan'in ilk 11 oldugu takimda Fernando ve Feg yedek beklerse 80'ler Belcika'sindan cok 90'lar Lichtenstein'ina döneriz.
Güzel diziliş ama biraz fazla ofansif gibi...
Güzel diziliş ama biraz fazla ofansif gibi...
katılıyorum ama defansımız çok kötü... ben onu dikkate alan "daha geriden basan - kontra terimist" bir stile geçiş şart diyorum...Böyle oynamalıyızki gol atabilelim. Tüm takım kapanmamalıyız.
Fatih hocanın bir sözü var."En iyi savunma hücumdur" diye
Savunma forvetle başlar. İleride rakibe sürekli pres baskı yapacaksın ki senin kalene az gelsin. Rakip ne kadar senin kalene az gelirse o kadar avantajlısın. Hemde gol atmak için rakipten daha çok şansın olur. Bu bitiriciliğe göre değişir tabi.
Yani önemli olan top rakipteyken rakibi sürekli rahatsız etmek kalemizden uzak oynamasını sağlamak.
katılıyorum ama defansımız çok kötü... ben onu dikkate alan "daha geriden basan - kontra terimist" bir stile geçiş şart diyorum...