Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Finali Gomisin penaltı özürlülüğü ts maçını maicon-belhanda ikilisinin ruhsal bunalımları yüzünden kaybettik her büyük maçta bir manyak oyunumuzu sabote etmeyecektir sanırım. Artık nazlı berkecanlara değil, muğdat ve rodrigues gibi görev adamlarına söz vermemiz lazım...
akhisar maçında rezil bir futbol oynadık, penaltılara gitmesi tamamen şans idi. TS maçında da maalesef hakederek kaybettik. Daha farklı da olabilirdi skor.
akhisar maçında rezil bir futbol oynadık, penaltılara gitmesi tamamen şans idi. TS maçında da maalesef hakederek kaybettik. Daha farklı da olabilirdi skor.
Yokluktan dostum Donku koyardım ama onun göbekte oynadığı sene kasımpaşa 74 gol yedi o nedenle oraya koymadım şu renkdaşınız he veriyi analiz edip sinerjiyi ona göre hazırlıyor formasyonel olarak...
Ben GS için çözüm arayan bir sarı-kırmızı sevdalısıyım sadece... kadir kıymet bilinmese de bizi göklerden gören Turgaylar, Metinler, Boduriler bize yeter...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.