Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neAha bu da ispatı: (Artık bu dizilişi de beğenmeyen net formasyon cahilidir.)Ekli dosyayı görüntüle 28617
SM-J200H cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum vakti zamanında 10 numarayı Meloya da vermiştik adam zaten kontra ataklarda "equalizer" olacak yoksa maestroluk yapmasını isteyen yok.Fernando 10 numara ha
Zaman benim haklılığımı ortaya çıkaracaktır şüphen olmasınSen bi daha kadro yapma.
sent via GSC
akhisar maçında rezil bir futbol oynadık, penaltılara gitmesi tamamen şans idi. TS maçında da maalesef hakederek kaybettik. Daha farklı da olabilirdi skor.Finali Gomisin penaltı özürlülüğü ts maçını maicon-belhanda ikilisinin ruhsal bunalımları yüzünden kaybettik her büyük maçta bir manyak oyunumuzu sabote etmeyecektir sanırım. Artık nazlı berkecanlara değil, muğdat ve rodrigues gibi görev adamlarına söz vermemiz lazım...
Defansta 4-2-3-1'iakhisar maçında rezil bir futbol oynadık, penaltılara gitmesi tamamen şans idi. TS maçında da maalesef hakederek kaybettik. Daha farklı da olabilirdi skor.
Tüm mesele bu: oyuncuların net değilse blokların geçişken olacak...Defansta 4-2-3-1'i
Ofansta 3-4-1-2 yi oturtursak bu seneyi çözeriz bence...
Ekli dosyayı görüntüle 28618Ekli dosyayı görüntüle 28619
Ahmet çalık veya maicon lu bi kadroya hayırAha bu da ispatı: (Artık bu dizilişi de beğenmeyen net formasyon cahilidir.)Ekli dosyayı görüntüle 28617
Evet kesinlikle.Zaman benim haklılığımı ortaya çıkaracaktır şüphen olmasın
Yokluktan dostum Donku koyardım ama onun göbekte oynadığı sene kasımpaşa 74 gol yedi o nedenle oraya koymadım şu renkdaşınız he veriyi analiz edip sinerjiyi ona göre hazırlıyor formasyonel olarak...Ahmet çalık veya maicon lu bi kadroya hayır
Boyle bir kadro anca fuattin ürünü olabilir.
Fuat misin la
Ben GS için çözüm arayan bir sarı-kırmızı sevdalısıyım sadece... kadir kıymet bilinmese de bizi göklerden gören Turgaylar, Metinler, Boduriler bize yeter...Boyle bir kadro anca fuattin ürünü olabilir.
Fuat misin la